Vedete la gala Jameson Empire Awards: câştigătorii serii!

21 martie, 2016
John Boyega & Daisy Ridley jpeg

Pe 20 martie, celebrităţile marilor filme au participat la gala decernării premiilor Jameson Empire 2016, prezentate şi oferite de către revista britanică Empire filmelor populare din 2015, votate de cititorii publicaţiei, eveniment sponsorizat de brandul de whiskey irlandez.

Aşadar, cea de-a douăzeci şi una ediţie a reunit pe covorul roşu din Londra starurile din Star Wars: The Force Awakens, din Mad Max: Fury Road, Spectre…

Câştigătorii serii au fost Star Wars şi Mad Max, astfel că în centrul atenţiei au survenit debutanţii Daisy Ridley şi John Boyega – newcomerii care şi-au luat trofeele Empire şi care-au ţinut discursuri emoţionante pe scenă. J.J. Abrams a luat premiul pentru cel mai bun regizor. În total, pelicula SF a înşfăcat 5 premii, inclusiv pentru cel mai bun film fantasy/sci-fi şi cele mai bune efecte vizuale.

stanga
dreapta
Annabel Scholey jpeg
Aysha Kala jpeg
Daisy Ridley jpeg
John Boyega & Daisy Ridley jpeg
Iwan Rheon & Amara Karan jpeg
Jodie Comer  GettyImages 516701370 jpeg
Katherine Ryan jpeg
maisie williams gettyimages 516702316 jpg jpeg
Matt Damon jpeg
Sam Mendes jpeg

Următorul câştigător la număr de premii a fost Mad Max cu 4 trofee pentru makeup, costume, soundtrack şi design de producţie. Spectre a fost cel mai bun film thriller, dar şi trofeul pentru cel mai bun film britanic, Spy cel mai bun film comedie şi The Hallow a fost cel mai bun film horror.

The Revenant a luat premiul pentru cel mai bun film, în timp ce Matt Damon a luat trofeul pentru cel ma bun actor pentru rolul din The Martian. Talentata Alicia Vikander a luat trofeul pentru cea mai bună actriţă în The Danish Girl.