Vedete la lansarea noii game Moroccanoil

Patru femei celebre din România, cu vieți active, dinamice, dar cu imagine publică impecabilă au fost alese să promoveze cea mai nouă gamă de îngrijire a părului, Moroccanoil Repair.

Noua gamă a fost lansată în cadrul unui eveniment ai cărui invitați speciali au fost Franck Perez – Moroccanoil Art Director și Diana Balbă – Brand Manger International Moroccanoil, precum și patru femei celebre din showbiz-ul românesc, ce activează în domenii diferite și sunt admirate pentru frumusețea și sănătatea părului.

Cele patru vedete au vieți active, dinamice, cu multe provocări zilnice în privința sănătății și apectul părului. Cu toate acestea, sunt relaxate și încrezătoare știind că au tot timpul sprijinul produselor Moroccanoil: Andreea Berecleanu (vedeta TV, a cărei coafură este supusă zilnic agresiunii produselor de styling pentru fiecare jurnal de știri prezentat), Anca Serea (antreprenor și mama a cinci copii, persoană publică a cărei imagine trebuie să fie întotdeauna impecabilă), Sonia Argint-Ionescu (prezentator TV și pasionată de sport și yoga, care, în ciuda programului divers, are întodeauna coafura impecabilă), și Alexandra Crăescu (make-up artist cu proiecte în industria de modelling, care cunoaște cât de important este un păr sănătos, curat și ușor manevrabil pentru ca imaginea finală să completeze perfect machiajul oferit).

Diana Baicu, Director General Top Line România, compania distribuitoare a brandului Moroccanoil în România, a explicat proprietățile excepționale ale noilor produse lansate, Diana Balbă a prezentat campania internațională ce însoțește lansarea acestei game, în timp ce Franck Perez a punctat beneficiile noilor produse în crearea unei coafuri perfecte.

În campania internațională Moroccanoil Repair, colecția este reprezentată de patru femei care își trăiesc viața fără teamă, călătoresc, își urmează pasiunea, sunt active, având în același timp un păr frumos și sănătos: Lohelani (Skateboarder, Haleiwa, Hawaii), Aldara (Fotograf subacvatic, Madrid, Spania), Traci (Antrenor Fitness, Minneapolis, SUA), și Zazoe (Model , Eindhoven, Olanda).

La evenimentul Moroccanoil Repair au participat şi Amalia Enache, Ela Crăciun, Giulia Anghelescu Huidu, Adina Buzatu, Diana Bart, Irina Mohora, Cristina Mihaela Dorobanțu, Cristina Cioran, beauty editori și beauty bloggeri, influenceri și specialiști din industria de hairstyle.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA