Vedete la Summer Well FOTO

12 august, 2018
Jojo la Summer Well 3 jpeg

Vara e încă în toi, la fel şi festivalurile de muzică. După UNTOLD, vedetele s-au reunit la Summer Well, festivalul organizat lângă Bucureşti, la Buftea, pe pajiştea domeniului Ştirbey.

Jojo

Dacă săptămâna trecută, centrul distracţiei a fost la Cluj, weekendul acesta s-a mutat lângă Bucureşti. De vineri, fanii evenimentelor în aer liber şi ai muzicii alternative şi-au dat întâlnire la Summer Well, ajuns anul acesta la a opta ediţie. După mult aşteptatul Night Picnic, cu hituri reinterpretate în manieră clasică de Orchestra Simfonică, publicul a putut asista la concertul lui Rhye, proiectul muzical R&B al cântăreţului canadian Mike Milosh.

Sâmbătă, pe scenă au urcat Tom Grennan, Oscar and the Wolf, Cigarettes After Sex, Kodaline şi Justice, dar şi Tsar B şi Lady Leshurr - pe Red Bull Music Stage. After party-ul a început după miezul nopţii, cu Logan Fisher.

Astăzi sunt aşteptaţi Isaac Gracie, HMLTD, Sofi Tukker, The Kooks, Bastille, iar pe scena Red Bull vor evolua, începând cu ora 17.15, Subcarpaţi, Cred Că Sunt Extraterestru, Fraţii Grime, Fantome, Basska, Celula de Criză, Hanu cu Bragă.

Cum era de aşteptat, printre fanii Summer Well s-au aflat şi câteva vedete, unele care de-abia s-au întors de la Cluj, de la Untold. Ca de pildă, Dana Rogoz şi cuplul Cătălina Grama (Jojo) şi Paul Ipate.

"Ieri a fost prima dată când Zora a mers cu noi la un festival", a spus Jojo. "A fost foarte mirată, dar s-a sim.it minunat! Erau foarte multi copii acolo. A analizat fiecare om în parte: nu a văzut atâţia oameni la un loc până acum, nici măcar în parc. ?Ne-am plimbat peste tot, pentru că erau multe lucruri de văzut şi, la un moment dat, s-a îndrăgostit de un balon albastru. Ce sentiment fain să o pot ţine de mână pe fetiţa mea la un festival care îmi place foarte mult!", a mai scris ea în dreptul unei postări pe Instagram.

Iată ce au postat de acolo şi Ioana Blaj şi Ducu Ion, Cristina Ciobănaşu şi Andrei Nourescu.Recente pe Ok! Magazine

Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
5 monica lewinsky 2 jpg jpeg
FotoJetDelia și Raluka jpg
avanpremiera romina (13) jpeg
Jennifer Garner, Getty (4) jpg
Georgina Rodriguez la Joy Awards in Riad, Arabia Saudita   Instagram (2) jpg
cub carmen brumă png
Sursa de imagine Dmitri Gromov Shutterstock com jpg
Ai răcit și vrei să    PNG
Jennifer Lopez la premiera filmului Shotgun Wedding, Profimedia (4) jpg
Colaj Diana Kim Kardashian jpg
Salma Hayek jpg
Cover Photo De ce sa consumi produse lactate bio Iata care sunt cele mai importante beneficii (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}