Vedete prezente la premiera spectacolului de teatru ”Nunta perfectă”

12 mai, 2015
img 9490 jpeg

Cu un ropot de aplauze – astfel a debutat “Nunta perfectă” de Alan Ball, o comedie despre sex şi prietenie produsă de agenţia de talent management şi comunicare Talentivity şi care a avut premiera aseară, la Teatrul Elisabeta.

Cu un ropot de aplauze – astfel a debutat “Nunta perfectă” de Alan Ball, o comedie despre sex şi prietenie produsă de agenţia de talent management şi comunicare Talentivity şi care a avut premiera aseară, la Teatrul Elisabeta. Aceasta a fost o dovada că aşteptările publicului au fost foarte mari, iar Adela Popescu, Adina Galupa, Alina Chivulescu, Laura Cosoi, Jojo Catalina Grama şi Dan Radulescu, protagoniştii “Nunţii perfecte”, regizate de Eugen Gyemant, au satisfăcut total dorinţa publicului de a asista la un adevărat regal al comediei.

image

Amalia Enache, Ada Condeescu, Horia Brenciu şi Alice Dumitrescu, Aylin Cadar împreună cu sora si cumnatul ei, Bogdan Stanoevici, Ramona şi Radu F Constantinescu, Adrian Perjovschi, fiecare spectator s-a simţit, de la începutul şi până la sfârşitul spectacolului, nuntaş la această “Nuntă perfectă”, “condimentată” cu intrigi dintre cele mai surprinzătoare, răstunări de situaţii şi replici acide, care au făcut publicul să întrerupă de mai multe ori spectacolul cu valuri de aplauze. Intriga imaginată de câştigătorul premiului Oscar pentru scenariu, Alan Ball, costumele spectaculoase, o echipă de actori care a demonstrat excelenţa pentru acest gen şi o punere în scenă impecabilă au constituit “ingredientele” pentru o comedie care a cucerit imediat publicul.

image

Cinci femei superbe şi nefericite se reîntâlnesc la nunta cu pretenţii foarte aristocratice a prietenei lor din copilărie, Tracy Ionescu. Fiecare s-a lăsat păcălită să joace rolul de domnişoară de onoare, însă refugiate într-una din camere, îşi dau seama că niciuna dintre ele nu îşi doreşte cu adevărat să fie acolo şi ca în realitate nici nu o suportă pe mireasă. Toate şi-ar dori în adâncul sufletului să se întâmple ceva care să distrugă această nuntă perfectă. În timp ce beau, plâng, complotează, râd pana la lacrimi, bârfesc tot ce poate fi barfit şi îşi împart toţi bărbaţii din lume, reuşesc, dacă nu să dezintegreze cu totul nunta prietenei lor, măcar să facă din ea un eveniment cu adevărat memorabil.

image

Singura apariţie masculină din spectacol, “mărul discordiei” şi “seducătorul de serviciu”, cel care reuşeşte să contrarieze toate personajele feminine, dar care a fost primit de public cu aplauze de când a pus, la propriu, piciorul pe scena este Tommy, interpretat de Dan Radulescu. Apariţia acestuia marchează punctul culminant al comediei şi tot el este acela care a realizat, la sfârşitul spectacolului, poza de grup cu “nuntaşii”: actorii de pe scena şi publicul – o mare de oameni, care la final erau toţi cu braţele în aer.

image


Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBalerini barbati jpg
Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg