Vedete sexy la show-ul lui Jennifer Lopez, noul artist rezident la Planet Hollywood

21 ianuarie, 2016
jennifer lopez all i have residency 413x413 jpeg

Energia de nestăvilit şi amploarea show-urilor îi prind de minune cântăreţei! De acum, Jenny from the block se poate lăuda cu o realizare majoră: este artist rezident la Planet Hollywood Resort & Casino, asta însemnând zeci de concerte desfăşurate acolo pe o perioadă lungă de timp. Efecte speciale, dansuri, muzică antrenantă şi culoare – aceste lucruri definesc o interpretare demnă de un superstar.

Iar acest superstar de 46 de ani, care are atâtea de oferit fanior săi, a fost susţinută şi de multe vedete, care au participat la evenimentul de lansare a rezidenţei acesteia în Las Vegas, unde au văzut-o pe Jennifer Lopez strălucind la propriu în costumele sale preţioase.

Strălucitoare a fost şi cântăreaţa de 37 de ani Nicole Scherzinger, care a îmbrăcat o rochie clasică pentru ea: mini şi cu model geometric.  La această rochiţă a purtat o pereche de stilettos nude, o alegere nu foarte fericită...

Nicole Scherzinger, sexy ca întotdeauna

Alături de JLo a fost şi modelul Rosie Huntington-Whiteley, care a preferat o abordare mai casual: pantaloni de piele, o bluză cu imprimeu de cireşe şi o jachetă de blăniţă peste. O apariţie superbă, indiferent de stilul ales!

Rosie Huntington-Whiteley, aproape all black!

Actriţa Camilla Belle a ales o ţinută neagră, foarte elegantă şi potrivită pentru covorul roşu al lansării rezidenţei lui JLo.

Actriţa Camilla Belle a fost şi ea prezentă la lansare, într-o ţinută elegantă

Kelly Osbourne a fost o gură de aer proaspăt la evenimentul "All I Have", purtând un superb costum ce-aminteşte de glamourul anilor '70.

Kelly a sosit la "JENNIFER LOPEZ: ALL I HAVE" foarte dichisită



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro png
Transilvanian Ninja JPG
casa de vanzare 2245365837 jpg
chiuveta  jpg
07 10 gentelman jack (1) jpg
lumanari aniversare femeie jpg
Colecția Oltre jpg
Charlotte Holmes, captură Youtube png
Iuliana Tudor foto PR jpg
1  prima poza jfif
V2 (1) png
Cafea cu lapte jpg
okmagazine ro (3) jpg
Cu OK! în Qatar jpg
Sfanta Cuvioasa Parascheva PNG
Bucharest Fashion Week jpg
KV InStore 1000x600px jpg
Top 3 moduri prin care po i atrage aten ia atunci când ie i în public jpg