Vedetele au învățat secretele automachiajului

Ore întregi în fața camerelor, ședințe foto și evenimente și, de multe ori, chiar toate într-o zi. Câteva vedete mai curajoase au acceptat provocarea…frumuseții și au învățat arta machiajului.

Make-up artistul vedetelor, Elena Ciftci, le-a avut drept modele și eleve pe câteva dintre vedetele noastre pasionate de machiaj. În cadrul cursurilor, pe lângă machiajele sofisticate și elegante la care au fost „supuse“, acestea au învâțat tehnici de automachiaj pentru a putea să se machieze singure atunci când au apariții publice.

Valentina Pelinel preferă machiajul natural, dar rujul intens pe buzele voluptuoase este un atuu. În cadrul cursului, Valentina a fost machiată în nuanțe tomnatice, aplicându-se um machiaj smokey în tehnica creionului. Aceasta a încercat ți un machiaj pin-upm în stilul anilor ’50.

Nasrin Ameri

Nasrin Ameri, prezentatoarea emisiunii „Star Matinal de Weekend“ a optat pentru un look exotic, în stilul persan, arăbesc, acesta fiind și machiajul pe care l-ar prefera la nuntă.

Cosmina Păsărin & Make-up Artistul Elena Ciftci

Cosmina Păsărin a rămas fidelă rujului roșu, chiar și atunci când machiajul este unul natural.

Sonia Trifan a ales un machiaj exotic.

Sonia Trifan este fascinată de frumusețea și exotismul Dubaiului și a vrut să descopere tehnici și nuanțe noi pentru un stil excentric.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA