Vedetele au luat un mic dejun cu stil la Café Athénée. Adelina Pestrițu, o Audrey Hepburn desăvârșită
Breakfast at Tiffany's a fost tematica redeschiderii acestei destinații emblematice pentru bucureșteni, în prezența a numeroase vedete de la noi, precum Adelina Pestrițu, Diana Munteanu, Sonia Argint, Alexandra Ungureanu, Malvina Cservenschi sau Livia Dilă.
Café Athénée și-a redeschis porțile la începutul lunii septembrie, după o renovare complexă și o investiție Ana Hotels de 1 milion de euro. Situată la parterul hotelului InterContinental Athénée Palace, cafeneaua și-a recăpătat strălucirea și rafinamentul printr-un nou design ce îmbină armonios elemente art-deco cu influențe neoclasice.
Cu o capacitate de 50 de locuri, inclusiv câteva mese amplasate la exterior pentru oaspeții care preferă să ia masa în aer liber, Café Athénée oferă un aer parizian, fiind o locație îndrăgită și mult așteptată de numeroșii săi oaspeți.
Spațiul recent renovat se remarcă printr-un aspect modern și rafinat, fiecare detaliu fiind ales cu grijă pentru a crea o atmosferă elegantă. Elementele arhitecturale constituie un spectacol vizual, de la arcadele grațioase și panourile de lemn până la tapetul unicat, ce conferă profunzime și caracter, iar panotarea cu opere de artă de pe pereți onorează moștenirea muzicală a Ateneului Român din imediata proximitate. La realizarea proiectului au contribuit case de arhitectură din Marea Britanie și România.
Gusturi alese și delicii artizanale în noul meniu
Meniul Café Athénée oferă o experiență culinară rafinată pentru toate momentele zilei. Începând de dimineața, oaspeții pot savura opțiuni clasice de mic dejun sau brunch, precum ouă poșate, tartine, croissante sau caviar, continuând cu preparate delicioase care pot fi comandate pe întreg parcursul zilei și desigur deserturile sub semnătura Café Athénée. Toate opțiunile culinare pot fi însoțite de cafele și ceaiuri speciale, de cocktailuri, vinuri sau spumante atent selecționate.
Oferta culinară este completată de o varietate de produse de patiserie artizanală și deserturi speciale, semnate de Pastry Chef Mihaela (Mimi) Dima, prezentate în vitrina dedicată, care îmbie oaspeții să le savureze, fie la fața locului, fie acasă împreună cu familia sau prietenii.
Cu acces facil dinspre stradă și vedere către Ateneul Român, Café Athénée devine destinația ideală pentru o experiență culinară savuroasă într-un cadru stilat. Atmosfera primitoare, serviciul ireproșabil și spațiul elegant fac din această locație un adevărat reper pentru cei aflați în căutarea unei destinații deosebite în inima Bucureștiului.
Foto: PR