Vedetele au sărbătorit finalul de an în Dubai

Pentru multe dintre vedetele noastre, vacanța de iarnă este sinonimă cu mersul în Țările Calde. Iată câteva dintre cele care au ales la finalul lui 2017 și începutul lui 2018 să se distreze în Dubai.

ADELA POPESCU & RADU VÎLCAN

Adela, Radu și fiul lor, Alex, au ales Dubaiul drept primă oprire în drumul lor spre Mauritius.

Ei au petrecut câteva zile în exotismul Emiratului, vizitând Miracle Garden, Dubai Marina, savurând o cină romantică pe plajă și delectându-se pe promenade.

LAURA COSOI & COSMIN CURTICĂPEAN

Fericitul cuplu a ales Dubaiul pentru cumpăna dintre ani și, totodată, pentru a marca un moment important din viața lor: anunțul oficial pe paginile personale că vor deveni părinții unei fetițe.

După ce au trecut în noul an, cei doi și-au continuat escapada exotică într-o destinație extrem de luxoasa: Insulele Seychelles.

CRISTIAN BRACU & OANA TURCU

Prezentatorii și fiul lor, Teddy, au avut parte de câteva experiențe de neuitat la malul mării. Plajă, parcuri de distracții, experiențe culinare de neuitat și o întâlnire neașteptată cu Radu și Adela.

BRIGITTE & ILIE NĂSTASE

După câteva momente tensionate chiar înaintea Sărbătorilor, Brigitte a ales să petreacă finalul lui 2017 în compania altui cuplu celebru, Ana Maria și Laurențiu Reghecampf.

Ilie, Brigitte & Ana Maria

Și chiar dacă zvonurile divorțului au umbrit viața vedetei în ultimele luni ale anului trecut, iată că Ilie nu a renunțat și a însoțit-o pe Brigitte și pe fiica acesteia, Sara, la petrecerea de Revelion, în clubul Coya din Abu Dhabi.

Brigitte & Sara
Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA