Vedetele au spus prezent la festivalul INIMO, proiectul de suflet al preotului Dan Damaschin

21 august, 2023

Unul dintre preoții care fac minuni în comunitatea sa este părintele Dan Damaschin. Proiectul său de suflet a strâns o mare de vedete weekendul acesta, la Iași.

Părintele Dan Damaschin, alături de Andreea Marin jpg

Minunatul părinte Dan Damaschin a visat Festivalul INIMO și l-a materializat. Așa cum reușește de ani de zile să facă minuni pentru mii de copii și familii nevoiașe.

Dan Damaschin și Smiley jpg

Vedetele au acceptat invitația de a participa la INIMO în aceste scopuri nobile, caritabile. Printre starurile autohtone care au crescut vizibilitatea evenimentului s-au numărat: Damian Drăghici, Andreea Marin, Alex Dima, Smiley, Nicoleta Nucă,  Ansamblul Artistic Profesionist "Constantin Arvinte" al Consiliului Județean Iași, Circul de Stat Chișinău, Andia, Connect-R, Direcția 5, Gașca Zurli. Printre numele mari care participă la festivalul Internațional al vieții, al familiei și al faptelor bune, care se desfășoară pe parcursul a trei zile, se află și Antonia, Iris, Mario Fresh, Ana Beregoi, Andia și mulți alți artiști grozavi.

Și ca festivalul să fie cu adevărat uluitor, există și un mare premiu ce va fi câștigat la tombolă, un apartament în valoare de 110.000 Euro, oferit de Royal Town. Festivalul dorește să strângă fonduri pentru într-ajutorarea a peste 10.000 de copii aflați în grija parohiei părintelui Damaschin, un preot care neobosit face o adevărată magie pentru comunitatea sa: strânge lunar bani pentru nevoiași, fonduri pentru educația copiilor fără posibilități, hăinuțe, pantofi, chiar și excursii la mare pentru micuții care nu au posibilitatea să plece într-o vacanță. Proiectul de suflet intitulat ”Marea Vieții” aduce fericire pe chipurile greu încercate.

Părintele Dan Damaschin, cu energia sa debordantă, a mulțumit public vedetelor prezente. Ba mai mult, s-a fotografiat cu ele, amintind de fiecare dată cu fiecare om poate să ajute cu un gest mic, o comunitate imensă. Preotul misionar a făcut încă o dată dovada că atunci când este vrere, totul este cu putință de la Dumnezeu. Există inclusiv pantofi INIMO, pe care oricine îi poate comanda și purta, având cea mai palpabilă dovadă a unui gest măreț.

”Cei care au participat la Festival, au avut șansa să ajute un copil sărman să meargă la școală, contribuind la pachețelul acestuia cu rechizite, îmbrăcăminte și încălțăminte de cea mai bună calitate, în cadrul proiectului Grăuntelui de Muștar.

CU DUMNEZEU, ÎMPREUNĂ, FACEM OAMENI MARI!”, a scris părintele Dan Damaschin.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

eveniment lux distractie jpg
CadoulSpecial   cosuri cadou (1) jpg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
termosemineu peleti bricolaj market 3 jpg
okmagazine warren jones LFlVuWLjYEo unsplash jpg
Salată grecească (2) jpg
6 electrocasnice incorporabile bucatarie jpg
Centrul de excelenta in endoscopia digestiva diagnostica si terapeutica SANADOR Floreasca (3) jpg
Corona Island image (2) jpg
Cardigane Dama okmagazine png
p g i dm romania inaugureaza anul acesta doua sali de clasa unicat in jude ele calara i i timi jpg
poza okmagazine ro jpg
okmagazine ro   Cum să alegi o husă de telefon care să ofere echilibru între aspect și siguranță jpg
Cum să ai grijă mereu de zâmbetul tău jpg
Ai o cameră în plus pe care nu o folosești  Iată în ce o poți transforma! jpg
Lucruri de care ai nevoie pentru casa daca ai o familie numeroasa jpg
Patricia fotomodel  jpg
UNTOLD Inquam Photos / Alexandru Busca