Vedetele au testat TIXEL, o nouă tehnică de rejuvenare şi lifting FOTO

Mereu preocupate de imaginea lor, celebrităţile au aflat de la medicul chirurg Florin Juravle beneficiile noii tehnologii.

TIXEL, tehnologia medicală termo mecanică, ce oferă rejuvenarea tenului, lifting nonchirurgical și tratează problemele estetie ale pielii, a fost lansată la Clinica STATERA by Dr. Florin Juravle, printr-un eveniment la care au participat specialiști din industria medicală, persoane publice și reprezentanți Mass Media.

Invitații, printre care s-au aflat și Teo Trandafir, DJ Wanda, Iulia Albu, Corina, Ela Crăciun, Carmen Negoiță, Livia Graur, Teodora Antonescu au aflat de la medicul chirurg Florin Juravle și de la Radu Vlădescu, Managing Partner Med IQ Tech, distribuitorul tehnologiei, care sunt beneficiile TIXEL și avantajele acestuia față de alte tehnologii de pe piață precum radiofrecvența sau laserul.

TIXEL este o tehnologie lansată de Novoxel, rodul experienței specialiștilor hub-ului tehnologic din Israel, cei care trasează tendințele la nivel internațional. TIXEL se bazează pe tehnologia termo mecanică ce acționează noninvaziv la nivelul pielii tratând problemele estetice diverse și oferind efect de lifting și antiaging într-o manieră mult mai avantajoasă comparativ cu alte tehnologii. Mai exact, este mai sigur, oferă mai mult confort, este mult mai ușor suportat de pacienți la nivel senzorial, iar recuperarea este mult mai rapidă și mai facilă (nu sunt atât de multe interdicții ca la alte terapii).

TIXEL tratează petele pigmentare, cicatricile, acneea, vergeturile, diminuează ridurile, oferă efect de lifting facial și efect similar operației clasice de blefaroplastie. Acționează localizat, prin contactul terminalului de titan ce difuzează căldură în țesuturile pielii, la o intensitate și adâncime reglabile de specialist în funcție de obiectivele dorite. Pacientul nu simte durere, nici arsură intensă că în cazul altor tehnologii (laser, radiofrecvență), ci o senzație de căldura localizată la contactul pielii cu dispozitivul aparatului și de căldura difuză după efectuarea tratamentului.

Tratamentul este mult mai confortabil, mai eficient, sunt necesare mai puține ședințe pentru rezultatul final decât alte tehnologii, la un preț similar.

“În afară de plăcere, aici se performează act medical de cea mai înaltă calitate. M-am lăsat cu toată dragostea și cu toată încrederea pe mâna acestor medici, pentru că aici se practică medicina”, spune Teo Trandafir.

“Dr. Juravle este un medic foarte bun, am încredere în el. El a fost cel care a asistat la operația mea pe coloană, pe noi ne leagă niște lucruri foarte profunde, pot să spun ca el este în acest moment parte din familia mea. Domnul doctor are acest dar de a nu te minți și întotdeauna, fiind atât de transparent, îți și conferă încrederea de care ai nevoie și stii că, strict ceea ce el îți spune, aceea trebuie să faci”, spune şi DJ Wanda.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA