Vedetele autohtone s-au distrat în noul parc din Herăstrău!

8 septembrie, 2015
roxana ciuhulescu miramagica 3 jpeg

Vedetele s-au distrat aseară, alături de copiii lor, la evenimentul de inaugurare a parcului de distracţii Miramagica din Herăstrău.

Invitaţii s-au urcat, în premieră, în cea mai noua roată din Herăstrău, cea mai mare din Bucureşti (25 de metri), din care au putut admira de la înălţime Bucureştiul şi din cabinele căreia şi-au făcut selfie-uri cu priveliştea spectaculoasă, postând apoi pe reţelele de socializare fotografiile cu eticheta Miramagica Park.

image

Prima care a urcat în roata Miramagica a fost Corina. Artista a susţinut un recital cântând prima piesă chiar într-una din cabine, de la înălţime. În roata Miramagica s-au urcat apoi, alături de copiii lor, Şerban Copoţ, Carmen Negoiţă, Sonia Argint Ionescu, Andreea Runceanu, Roxana Ciuhulescu şi Iuliana Marciuc.

Simona Pătruleasa, Giulia Nahmany şi Simona Dragomir (fostă Bălănescu) au pornit, la rândul lor, într-o călătorie de poveste în trenuleţul Funny Express.

Doru Todoruţ şi Ellie White s-au urcat, împreună cu copiii lor, în Bumper Boats, bărcuţele colorate ce plutesc pe piscina de lângă roata Miramagica.

Carmen Negoiţă, Irina Cordoneanu şi Doru Tinca, logodnicul lui Ellie White, au experimentat apoi distracţia oferită de Bumper Cars, maşinuţele tamponabile din incinta parcului Miramagica.

Sonia Argint Ionescu a jucat, alături de copiii săi, la Derby, aruncând cu bilele la ţinţă astfel încât calul de curse ales să câştige competiţia.

Situat în inima parcului Herăstrău (intrarea dinspre Şoseaua Nordului, numărul 7-9), Miramagica îi invită pe vizitatori pe tărâmul magic al distracţiei. Jocurile moderne concepute pentru întreaga familie, de la mic la mare, producţie 2015, au fost special dezvoltate pentru Miramagica Park, la standarde europene, de designeri reputaţi în domeniu, din Italia, Marea Britanie şi Spania.

Punctul central al parcului îl reprezintă Roata Miramagica, cu o înălţime de 25 de metri, care oferă familiilor cea mai frumoasă privelişte asupra parcului Herăstrău. Roata este creată şi implementată de Technical Park Italia, unul dintre cei mai cunoscuţi producători de parcuri tematice din Europa.

Printre celelalte distracţii pe care vizitatorii le pot experimenta sunt: turnul Spark, caruselul Tornado, trenuleţul Funny Express, Bumper Cars şi Bumper Boats - maşinuţe şi bărcuţe tamponabile, şi multe altele.

Parcul este deschis zilnic între orele 12.00-22.00 şi funcţionează pe tot parcursul anului.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBalerini barbati jpg
Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg