Vedetele, interesate să-și facă analizele complete ale pielii

Înainte de Sărbători, vedetele au aflat cum se pot menține mai tinere și mai frumoase și au fost invitate să descopere sistemul revoluționar pentru analiză tenului, Adonia by FotoFinder, dar și planuri de tratamente personalizate.

Atunci când vine vorba de frumusețe și întreținere, vedetele investesc mereu în tratamente de ultima generație. Și pentru că tehnologia evoluează cu repeziciune, clinică de estetică și frumusețe SkinMed a invitat mai multe persoane publice la un “test” al frumuseții.

FotoFinder Adonia combină documentarea profesională pentru tratament cu un instrument sofisticat de analiză a tenului oferindu-vă rapoarte personalizate și planuri de tratament. Adonia este un program high-tech pentru analiză tenului. Camera foto controlată de software te ajută să faci mai multe fotografii faciale rapid și ușor.

Adonia vizualizează porii, petele pigmentare inclusiv arsurile solare, ridurile, roșeata și leziunile vasculare precum și uniformitatea pielii. Rezultatele obținute sunt comparate cu cele ale unor persoane de aceeași varstă, gen și cu același tip de piele”, spun specialiștii SkinMed.

Carmen Brumă – amfitrionul evenimentului, Adela Popescu, Octavia Geamănu, Anamaria Ferentz, Adina Halas, Andreea Perju, Cristina Cioran, Dana Săvuică, Livia Graur și Crina Matei s-au aflat printre invitate, dornice să afle cât mai multe detalii despre noile tratamente de beauty.

“Am pornit de la ideea că frumusețea este un limbaj în sine pe care cel mai mare înveliș al corpului uman îl folosește indiferent de context câtă vreme este întreținut corect. Altfel spus, poți purta blugi și tricou sau cea mai scumpă rochie, poți purta adidași sau cele mai prețioase bijuterii, dar ceea ce reușim să facem la Centrul de Excelență în Dermatologie, Laserterapii Dermatostetică, Flebologie și Chirurgie Plastică SkinMed este să ne învățam pacientele să își poarte pielea cu încredere, mândrie și asumare, răspândind inconfundabilul parfum al strălucirii cutanate!”, spune Amalia Anghel – medic primar dermatovenerologie, doctor în științe medicale, competențe în estetică medicală.

Carmen Brumă şi Adina Halas

„Pe lângă tratamentele și terapiile anti-aging, de slăbire și remodelare corporală ce constituie un fermecător cadou în prag de Sărbători, specialiștii SkinMed amintesc că progresul științific despre care se vorbește atât de mult, evoluția tehnologică și instrumentele pe care le avem la îndemână în acest moment au un singur scop: obținerea fericirii prin frumusețe. Când pronunțăm acest cuvânt, ne vine în minte zâmbetul bine definit, obrajii ridicați, pomeții conturați, ochii a căror sclipire luminează un ten perfect ce respiră tinerețe. Apelarea la substanțele de umplere precum acidul hialuronic și toxina botulinica nu reprezintă un moft.  Este exprimarea necesității de a-ți păstra frumusețea într-o lume în care totul se destramă. De a fi tu atunci când oamenii își pierd identitatea sub presiunea rutinei. Acesta este cel mai frumos cadou pe care ți-l poți oferi la sfârșit de an: frumusețea, strălucirea, eternitatea ce îți săruta pielea”, mai spune Amalia Anghel.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA