Vedetele lui PSG au participat la o gală în scopuri caritabile

31 ianuarie, 2023

Fotbaliștii lui PSG au participat recent la o gală în scopuri caritabile pentru ajutorarea persoanelor defavorizate care locuiesc în Haiti.

Paris jpg

Acțiunea a fost organizată de fundația unui alt fotbalist de la PSG, Presnel Kimpembe, a cărui mamă s-a născut în Haiti.

Printre vedetele care au participat la gala organizată la Paris s-au aflat Lionel Messi, Kylian Mbappe, Neymar, Marquinhos, Marco Verratti și Sergio Ramos. Au fost licitate suveniruri sportive de la PSG și naționala Franței.

Banii strânși au ajuns la fundația lui Presnel Kimpembe și vor fi direcționați pentru ajutorarea persoanelor defavorizate din Haiti, una dintre cele mai sărace țări din lume.

"Oamenii din Haiti au nevoie de ajutorul nostru. Pentru a le oferi putere haitienilor, am decis să mă alătur asociației Medici Fără Frontiere și să sprijin proiectele lor de acolo. Le mulțumesc tuturor prietenilor mei din lume care au contribuit, iar fondurile colectate vor fi donate către Medici Fără Frontiere pentru a sprijini acțiunile lor din Haiti", a spus Kimpembe.

În ultimii ani, Haiti s-a confruntat cu numeroase probleme, de la dezastre naturale până la crize politice și economice. În trecut, Kimpembe a mai organizat gale prin care au fost scoase la licitație obiecte ale unor fotbaliști precum Kylian Mbappe, Marquinhos ori Karim Benzema și Kevin de Bruyne.

Mbappe, surprins când o urmărea pe Real Madrid la gala organizată de Kimpembe

Prezent la gala caritabilă, Kylian Mbappe a fost surprins în timp ce se uita pe telefon la meciul dintre Real Madrid și Atletico Madrid. Ipostaza în care s-a aflat starul de la PSG a alimentat din nou informațiile din presa internațională. În ultimul an și jumătate au apărut numeroase articole despre interesul lui Real Madrid pentru starul de la PSG.

Iar în ultima lună s-a scris din nou despre faptul că Mbappe ar fi nemulțumit la PSG și că își dorește un transfer la Real Madrid. Echipa de pe Santiago Bernabeu îl consideră o prioritate pe Mbappe, însă trebuie să ajungă la un acord cu PSG pentru transferul său. Momentan, părțile nu au ajuns la un acord, dar, potrivit informațiilor din presa internațională, mutarea s-ar putea realiza în vara lui 2023.

Messi și Mbappe luptă și pentru Balonul de Aur 2023

Colegi la PSG, Lionel Messi și Kylian Mbappe luptă pentru câștigarea celui mai important trofeu acordat unui fotbalist, Balonul de Aur. Acesta este oferit în fiecare an de revista franceză France Football, pe baza voturilor acordate de căpitanii și antrenorii echipelor naționale din toată lumea, alături de jurnaliști.

Deși trofeul va fi acordat în toamnă, în secțiunea pariuri sportive NetBet sunt deja disponibile cotele pentru Balonul de Aur 2023. Astfel, Lionel Messi este considerat marele favorit după ce a câștigat Cupa Mondială cu Argentina și are cota 1.29.

Kylian Mbappe, care a fost golgheterul de la turneul final din Qatar, e văzut cu șansa a doua și are cota 4.50. Pe lista cu favoriți îi mai regăsim pe Erling Haaland (cota 12.00), Robert Lewandowski (cota 23.00), Karim Benzema (cota 29.00) și Kevin de Bruyne (cota 29.00).

Lionel Messi este cel mai titrat fotbalist din istorie la Balonul de Aur și a câștigat acest trofeu de șapte ori în carieră. În schimb, Kylian Mbappe nu a reușit să obțină acest trofeu până în prezent, însă specialiștii îl consideră deja jucătorul care va domina următorul deceniu în fotbalul mondial. În 2022, trofeul celui mai bun fotbalist din lume i-a fost acordat francezului Karim Benzema, care venea după un sezon fantastic în tricoul lui Real Madrid, unde câștigase Champions League și a fost golgheterul competiției.

NetBet face parte din NETBET ENTERPRISES LTD, companie care deține Licența Clasa I nr. L1160651W000195 emisă de Comitetul de Supraveghere ONJN, valabilă din data de 01 iulie 2016 până la 30 iunie 2026. Cotele publicate pot suferi modificări.



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg