Vedetele care au impresionat cu ținutele lor la Met Gala 2022. Rochiile lor deosebite au stârnit admirație

3 mai, 2022

Alicia Keys, Blake Lively și Janelle Monáe sunt printre vedetele cel mai bine îmbrăcate la Gala Met 2022.

Evenimentul s-a desfășurat plenar, fără temerile pandemice de până acum. Iar vedetele, în sfârșit, s-au afișat cu ținute spectaculoase, demne de covorul roșu.

Iată cele mai apreciate apariții de la Met Gala 2022.

Blake Lively

Rochia sa uimitoare a fost un omagiu adus tuturor simbolurilor New York-ului. O ținută atent lucrată de inegalabilul Atelier Versace. Vedeta a fost spectaculoasă la brațul soțului său, chipeșul Ryan Reynolds.

Kim Kardashian

profimedia 0688214208 jpg

Zilele în care se plimba cu un ciorap negru pe cap sunt istorie! Vedeta face acum pasul decisiv și intră în istorie purtând rochia lui Marilyn Monroe. Celebra actriță i-a cântat ”Happy Birthday” președintelui american Kennedy în 1962, în această ținută.

Alicia Keys

profimedia 0688146009 jpg

Cântăreața a ales pentru eveniment o spectaculoasă rochie argintie Ralph Lauren, în care a strălucit, la propriu. Artista a purtat și o pelerină superbă, neagră, cu inserții argintii, purtând tot simbolurile New York-ului.

profimedia 0688201045 jpg

Ea este și interpreta hit-ului dedicat acestui oraș, “Empire State of Mind”.

Billie Eilish a ales o ținută stylish Gucci, tip corset.

profimedia 0688210188 jpg

Janelle Monáe a mers tot pe ”mâna” lui Ralph Lauren și a purtat o ținută super sclipitoare, o rochie neagră cu inserții diamantine și glugă.

Kaia Gerber, fiica lui Cindy Crawford, o prezență delicioasă, ruptă parcă din basme. Tânăra a îmbrăcat o rochie lungă, de un auriu mat, Alexander McQueen. Ea a fost însoțită de iubitul Austin Butler.

Jessica Chastain a mers pe clasic.

profimedia 0688171922 jpg

Câștigătoarea premiului Oscar pentru cea mai bună actriță a îmbrăcat o ținută prețioasă Gucci, cu turban, amintind de divele de altă dată.Recente pe Ok! Magazine

new amsterdam 1 png
ioana cirstea3 jpg
Monica Bellucci, 58 ani, Foto Instagram (2) jpg
oana ionita3 fb jpg
Carmina si Liviu webp
arsinel alexandru jpg
Alexandru Arsinel
trump4 profimedia jpg
emag7 jpg
Michelle Pfeiffer, Profimedia jpg
Iti doresti o cariera in care sa te dezvolti ca tehnician manichiurist Iata care sunt ustensilele si accesoriile de care ai nevoie jpg
Cum trebuie sa iti echipezi automobilul atunci cand pleci la drum jpg
Ați pregătit o escapadă de toamnă în constanța Iată câteva gesturi deosebite cu ajutorul cărora îți poți surprinde iubita! jpeg
De ce trebuie să ții cont atunci când faci sport pilates jpg
tatoiu3 facebook jpg
sufragerie jpg
cadou2 jpg
S1 PNG