Verde e culoarea câştigătoare

31 august, 2010

Tot mai multe vedete au ales să aducă culoare în garderoba lor, vara aceasta. Nuanţa verde a fost preferata multor frumuseţi celebre. Pentru unele, s-a dovedit a fi o alegere inspirată, pentru altele nu. Madena, fashion

Tot mai multe vedete au ales să aducă culoare în garderoba lor, vara aceasta. Nuanţa verde a fost preferata multor frumuseţi celebre. Pentru unele, s-a dovedit a fi o alegere inspirată, pentru altele nu. Madena, fashion editor OK!, ne spune cine arată de milioane în verde.

Hilary Duff

Culoarea rochiei Herve Leger este drăguţă, dar stilul este obosit. Nu îmi place nici coafura, iar colierul din lanţuri ar fi mers mai bine dacă ar fi ales un look biker-babe.

Emma Roberts

Tânăra actriţă a asortat la rochia verde fluorescent Brian Reyes o pereche de botine Brian Atwood, care nu se potrivesc deloc, nici ca stil şi nici ca nuanţă. Culoarea rochiei îi scoate în evidenţă paloarea tenului. Nici machiajul nu este unul potrivit. Dezastruos!

Milla Jovovich

Apreciez în mod deosebit croiala lejeră a rochiei Schumacher, pe care Milla a accesorizat-o cu o pereche de cercei maxi aurii şi cu sandale în aceeaşi nuanţă.

Freida Pinto

Actriţa din „Slumdog Millionaire“ arată superb în Oscar de la Renta. Rochia ei verde, tăiată pe un umăr, este fin accesorizată graţie curelei negre, care accentuează faldurile asimetrice.

Foto: Hepta, Guliver/Getty Images/Rex FeaturesRecente pe Ok! Magazine

con30 jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
ioana5 jpg
patut2 jpg
nemes JPG
simona20 jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
erol1 jpg
alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg