Viaţă de Miss

17 iunie, 2010

Cele mai sexy femei din lume nu s-au mulţumit doar cu coroana de miss. Fostele Regine ale frumuseţii sunt actualele prinţese ale showbizului. Aishwarya Rai Bachchan Deschizătoare de drumuri Este cea mai bine plătită actriţă de la Bollywood şi cea mai fotografiată femeie din India. Are propria păpuşă Barbie şi o statuie de ceară la muzeul Madame Tussauds din Londra. A devenit Miss World în 1994 şi, dintre toate reginele frumuseţii, şi-a gestionat poate cel mai bine capitalul de imagine. A fost primul model indian care a apărut într-o reclamă a companiei Pepsi şi pe coperta revistei „Vogue“. Tot astfel, a devenit imaginea L’Oréal Paris şi Longines.

Cele mai sexy femei din lume nu s-au mulţumit doar cu coroana de miss. Fostele Regine ale frumuseţii sunt actualele prinţese ale showbizului.

Aishwarya Rai Bachchan

Deschizătoare de drumuri

Este cea mai bine plătită actriţă de la Bollywood şi cea mai fotografiată femeie din India. Are propria păpuşă Barbie şi o statuie de ceară la muzeul Madame Tussauds din Londra. A devenit Miss World în 1994 şi, dintre toate reginele frumuseţii, şi-a gestionat poate cel mai bine capitalul de imagine. A fost primul model indian care a apărut într-o reclamă a companiei Pepsi şi pe coperta revistei „Vogue“. Tot astfel, a devenit imaginea L’Oréal Paris şi Longines.

Vanessa Lynn Williams

Prima Miss America de culoare

Aţi văzut-o în varianta americană a serialului „Betty cea urâtă“, în rolul diabolicei Wilhelmina Slater. Este prima femeie de culoare care a câştigat titlul de Miss America. Nu şi-a păstrat mult distincţia, din cauza scandalului provocat de pictorial nud pe care l-a realizat înainte de concurs. Dar Vanessa a reuşit să-şi recâştige faima ca actriţă, cântăreaţă şi om de televiziune. Acum, la 47 de ani, are în palmares câteva trofee Grammy şi Emmy, propria stea pe Walk of Fame şi o avere de zeci de milioane de dolari.

Halle Berry

Un „Oscar“ pentru o regină

Fosta Miss America 1986 şi câştigătoare a unui premiu Oscar, Halle Berry continuă să atragă privirile şi la 43 de ani. Are la activ numeroase titluri de „cea mai frumoasă“ şi „cea mai dorită“ femeie de la Hollywood. Cu toate acestea, frumuseţea nu i-a adus noroc în dragoste: abuzată fizic şi psihic de un soţ gelos (David Justice) şi înşelată de cel de-al doilea bărbat (Eric Benét), Halle se află acum la al treilea eşec sentimental. Gabrie Aubry a părăsit-o după cinci ani de relaţie. Ceva bun tot a ieşit însă din asta: Nahla (2), o fetiţă care-i seamănă leit.

Sharon Stone

Mitul erotic al secolului XX

A rămas diva incontestabilă a anilor ’90, dar poate să dea lecţii de şarm şi feminitate şi acum, la 52 de ani. Sharon a câştigat concursul Miss Pennsylvania 1975. Ulterior, a făcut carieră în film, iar numele ei ar fi rămas în cinematografie şi dacă ar fi jucat numai în „Basic instinct“ şi „Casino“. Deşi are la activ trei căsnicii nefericite (cu George Englund Jr., Michael Greenburg şi Phil Bronstein), Sharon se bucură totuşi de fidelitatea altor bărbaţi din viaţa ei: fiii ei adoptivi, Roan (10), Laird (5) şi Quinn (4).Recente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg