Viaţa lui Scarlett Johansson. O vedetă strălucitoare, în lumini şi umbre

4 mai, 2015

Având în vedere talentul şi eleganţa cu care a fost înzestrată Scarlett, este de la sine înţeles că s-a ridicat la standardele celor mai promiţătoare actriţe de la Hollywood din secolul 21. Născută pe 22 noiembrie 1984 în New York

Având în vedere talentul şi eleganţa cu care a fost înzestrată Scarlett, este de la sine înţeles că s-a ridicat la standardele celor mai promiţătoare actriţe de la Hollywood din secolul 21. Născută pe 22 noiembrie 1984 în New York, tânăra actriţă are origini daneze, poloneze şi iudaice. Scarlett a crescut fericită, alături de fratele ei geamăn, Hunter, alţi doi fraţi Adrian şi Vanessa, plus un frate vitreg, Christian.

Viaţa lui Scarlett Johansson – o copilărie liniştită şi echilibrată aduce pe scenă o actriţă talentată

Dorinţa ei arzătoare de a ajunge pe scenă a început să se dezvolte încă de la vârsta de 3 ani, când i-a spus mamei sale că ceva îi dictează că poate să joace. Cu sprijinul mamei sale, Melanie Johansson, a reuşit să obţină un rol la vârsta de 8 ani în piesa Sophistry, la Teatrul Playwrights Horizons din New York.

În 1994 a debutat cu un rol micuţ în filmul North, apoi a apărut în Just Cause, în 1995, în rolul lui Kate Armstrong. În 1996, odată cu filmul Manny & Lo, a început să atragă atenţia publicului, datorită criticilor la care a fost supusă. Acest film i-a adus şi premiul pentru cel mai bun personaj feminin în cadrul Independent Spirit Award. Abia în 1998 a reuşit să se bucure de faimă şi să fie recunoscută ca una dintre actriţele cu potenţial de la Hollywood, în rolul unei adolescente probleme din filmul The Horse Whisperer.

Scarlett a putut să îşi confirme talentul şi statutul de artistă prin An American Rhapsody şi The Man Who Wasn’t There, amândouă lansate în 2001. În 2002 a absolvit Şcoala Profesională din Manhattan, dar nu a reuşit să intre la Universitatea de Arte Tisch din New York în 2003, aşa că s-a focusat foarte mult pe viaţa profesională, arătându-şi intenţia de a urma Universitatea Purchase.

Viaţa lui Scarlett Johansson – eşecul va fi întotdeauna un pas înainte, iar Scarlett a dat dovadă de perseverenţă în carieră

Determinarea care a însoţit-o pe Scarlett pentru a da tot ce este mai bun, implicare de care a dat dovadă în cariera de actriţă i-au adus în continuare rezultate bune în Girl with a Pearl Earring şi Lost in Translation, ambele din 2003.

În următorii doi ani, Scarlett s-a văzut cât se poate de încărcată de noi proiecte, începând cu The Island (2005), apoi în 2006 a apărut în multe alte filme, precum The Prestige, The Black Dahlia, Match Point şi Scoop. În 2007 a putut fi văzută în The Nanny Diaries, iar anul 2008 s-a arătat la fel de bogat, Scarlett s-a bucurat de succes în The Other Boleyn Girl şi Vicky Cristina Barcelona. Tot în 2008 apare în rol principal în Mary Queen of Scots, apoi dă o nouă lovitură cu filmul The Spirit din 2009.

Alte filme care s-au bucurat de succes şi în care Scarlett a putut să îşi dovedească abilităţile sunt: Iron Man, We Bought a Zoo, The Avengers, Don Jon, Under the Skin, Captain America:The Winter Soldier, Chef, Lucy.

În ceea ce priveşte viaţa sa privată, Scarlett s-a văzut vreme de doi ani cu actorul latin Benicio Del Toro, înainte de a avea o relaţie stabilă cu Jared Leto, apoi cu actorul din Black Dahlia, Josh Harnett. După această ultimă despărţire, frumoasa actriţă a fost văzută des în preajma cântăreţului de muzică pop, Justin Timberlake şi actorul Mark Wahlberg, iar în final s-a dovedit că este îndrăgostită de Ryan Reynolds. Relaţia cu acesta nu a rezistat prea mult, în 2011 a avut loc divorţul. În prezent este căsătorită cu francezul Romain Dauric, după o scurtă relaţie cu Sean Penn, apoi cu Nate Naylor.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBalerini barbati jpg
Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg