Victoria Beckham, apariție de infarct. Diva s-a pozat în lenjerie intimă neagră, din dantelă

8 februarie, 2024

Soția lui David Beckham face furori cu cea mai recentă apariție a sa. Este una extrem de senzuală, diva de 49 de ani a găsit elixirul tinereții fără bătrânețe.

Victoria Beckham, Getty (2) jpg

Fosta Spice Girl are o siluetă adolescentină, deși în curând va împlini 50 de ani.

Dovada, dacă mai era nevoie, o putem vedea în cea mai recentă apariție media, căci Victoria Beckham a pozat senzual în celebra publicație Vogue.

Un mogul al modei, ex-Posh Spice apare demențial într-un pictorial sexy. În lenjerie intimă din dantelă, machiată dramatic și cu un voal negru pe față, Victoria Beckham face senzație în online.

Victoria Beckham Instagram PNG

Alături de imagine vine și explicația: „Parfumurile pe bază de amintiri nu sunt o premieră, dar cu @VictoriaBeckham este diferit. Într-un interviu exclusiv pentru Vogue, Victoria Beckham împărtășește poveștile personale care au inspirat-o la crearea noile esențe.

„Lansate luna aceasta, cele trei ape de parfum libere de gen – realizate manual de parfumierul Jérôme Epinette – distilează notele pe care designerul le asociază cu perioade din viața Beckham bine documentate.”

Ceea ce nu putea trece neobservat au fost brațele impecabil tonifiate ale divei! Arată absolut impecabil, cu o musculatură vădit lucrată intens. Fanii Victoriei știu foarte bine câte ore alocă vedeta exercițiilor fizice. De asemenea, are un stil de viață mai mult decât sănătos, comparabil cu al celor mai serioase top modele din industrie: cu excepții din ce în ce mai rare, Victoria Beckham consumă preponderent pește și legume fierte. În regimul ei de viață nu-și fac loc niciodată zaharurile, fructele dulci, carbohidrații inutili, fără aport nutritiv și nici alcoolul.

Fosta Spice Girl se afirmă consecvent în lumea afacerilor. A început cu designul vestimentar, dar acum comercializează inclusiv genți, produse cosmetice și iată, parfumuri din ce în ce mai diverse.

Recent a fost văzută în SUA, la debutul regizoral al nurorii sale, bogătașa Nicola Peltz, care a strălucit pe covorul roșu alături de Victoria, Brooklyn și Cruz Beckham.

Foto: Getty Images, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg