Victoria Beckham, fără sutien și-n pijamale pe stradă

De când și-a ridicat un imperiu fashion, Victoria Beckham are mai mult curaj în a-și alege ținutele vestimentare. De curând, aceasta a fost surprinsă pe stradă într-un outfit extrem de interesant, pe care l-au adoptat și alte celebrități de la Hollywood. Punctul forte al apariției sale? Lipsa sutienului!

Victoria Beckham și Romeo au luat masa în New York

Victoria Beckham este, într-adevărm, o apariție! Fosta cântăreață în vârstă de 43 de ani, mamă a patru copii și soție de fost fotbalist, are un stil vestimentar desăvârșit, de care nu se dezice nici măcar la un prânz lejer alături de unul dintre băieții ei.

Nu a purtat sutien

Aceasta a fost fotografiată de paparazzi, joi, pe străzile din New York, în timp ce se îndrepta spre un restaurant din zonă, unde a servit masa cu fiul Romeo, în vârstă de 14 ani. Pentru această ieșire, Victoria Beckham a purtat un outfit stylish, deux-pieces, care face parte chiar din colecția ei vestimentară din primăvară-vară `18.

Inspirat din stilul ”pajama”, outfitul Victoriei a făcut senzație pe străzile newyorkeze, mai ales că-n partea de sus era transparent, iar soția lui Beckham nu purta sutien. Ce să mai, Victoria a fost în centrul atenției și nu credem că a deranjat-o nici câtuși de puțin atenția primită…

A fost însoțită de fiul Romeo

foto: Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA