Victoria Beckham a purtat cea mai îndrăzneață rochie roșie. Decolteul de la spate a fost surprinzător!

De când a trecut de la muzică la modă, Victoria Beckham este mai încrezătoare în ea și mult mai îndrăzneață în ceea ce privește alegerile vestimentare. Se află în fruntea unui imperiu de fashion, așa că trebuie să fie un exemplu pentru femeile de pretutindeni. Ideea e că nu renunță în ruptul capului la pantofii cu toc înalt, pentru că îi fac picioarele să arate mult mai bine, iar mersul ei se transformă în unul de felină.

   

Ne-a tot uimit cu outfituri moderne în culori puternice, dar, de cele mai multe ori, este mult prea îmbrăcată. Așa au crezut și fotografii când au văzut-o pe fosta Spice Girls la cel mai recent eveniment de fashion, îmbrăcată într-o rochie de un roșu aprins până în gât și încălțată cu o pereche de cizme șic.

Prezent miercuri la lansarea celei de-a doua colecții a sa în colaborare cu Estee Lauder, la un magazin de lux din Dublin, Victoria a fost atracția principală a serii. A purtat o rochie inspirată din ținutele spaniolelor, cu multe volane și, dacă privită din față părea una balană, ei bine, când s-a întors cu spatele, toată lumea a putut vedea tăietura îndrăzneață a rochiei fix deasupra postetiorului.

Are o talie de viespe, așa că a profitat de acest avantaj care îi permite să poarte o astfel de rochie extravagantă. O asemenea prezență nu putea fi trecută cu vederea, așa că blițurile fotografilor au surprins-o plimbându-se prin locația de lux, îmbrăcată în rochia gândită chiar de Victoria și care costă 2.803 lire sterline.

Foto: Instagram Victoria Beckham

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA