Victorie importantă pentru Lorena Sârbu la sfârşit de an!

23 decembrie, 2021
2 lorena sarbu 4 1 jpg jpeg

Lorena Sârbu se bucură de un sfârşit de an plin, încununat cu succese pe bandă rulantă din partea academiei de tenis pe care a deschis-o în America, împreună cu soţul ei.

Cei doi au investit mult în acest domeniu al sportului alb, aceasta find pasiunea omului de afaceri. "Terminăm anul cu proiecte frumoase şi rezultate pe măsură în ceea ce priveşte academia noastră de tenis! Soţul meu, Toby Crabel, s-a bucurat de un real succes cu turneul grass court sponsorizat de el la Mission Hills Country Club din Palm Springs.Toby a făcut un turneu organizat pentru divizia de seniori, iar copiii au ajutat şi ei şi totul a ieşit minunat. Andrei Crabel, fiul nostru, s-a implicat şi şi-au adus aportul şi ceilalţi jucători tineri de la noi din academie, Manuel Pena Lopez şi Corrado Summaria, din Italia. Suntem încântaţi că putem face performanţă la acest nivel în tenis, iar antrenorul nostru, Brian Dabul, şi-a adus aportul la această victorie şi abia aşteptăm următoarele turnee de tenis.Între timp eu mă concentrez şi pentru colecţia nouă pe care urmează să o lansez pentru 2022 şi pregătesc noi proiecte cu care sper să va surprind", a declarat Lorena Sârbu.

Românca este cel mai cunoscut designer al nostru de la Hollywood. Şi pentru că trăieşte printre celebrităţi, Lorena Sârbu are grijă de ea cum ştie mai bine şi este clienta celebrului Doctor Lancer atunci când vine vorba de întreţinere şi înfrumuseţare! "Pentru rutina mea de beauty folosesc gama Dr. Lancer. Doctor Lancer este prietenul meu şi are cele mai bune şi căutate produse de beauty din Los Angeles!", mărturiseşte Lorena Sârbu.

Doctor Harold Lancer este preferatul vedetelor de la Hollywood, are dese apariţii în emisiunea celebrului Dr.Oz, dar şi în multe show-uri din America. Acesta nu este doar dermatologul vedetelor de la Hollywood şi renumit pentru produsele şi tratamentele sale anti-aging ci şi prietenul lor. I-au trecut pragul nume mari din America precum Kim Kardashian, Victoria Beckham, Beyonce, Chloe Grace Moretz şi multe alte vedete de top.Recente pe Ok! Magazine

green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg