VIDEO Alexandra Ungureanu, primul proiect pop simfonic din România

23 septembrie, 2015
Alexandra Ungureanu jpeg
image

Alexandra Ungureanu relansează "Lumea Visează" şi încheie primul proiect pop simfonic din România.

"Lumea visează", o piesă cu o poveste specială din portofoliul Alexandrei Ungureanu, încheie campania Music in pROgress, primul proiect pop-simfonic din România. Campania muzicală, ce a spus povestea unor destinaţii turistice unice din ţară, ajunge la final cu un videoclip filmat în Maramureş, în Pădurea Groşilor.

"La 13 ani de la lansare, sunt foarte fericită să lansez acest remake al unei piese care m-a "urmărit" în toată această perioadă şi a fost un punct de reper pentru cei care mă ascultă înca de la începuturi. Deşi a fost remixată de multi DJ cunoscuţi, Nora Deneş a reuşit să o rescrie pentru orchestră, rafinat şi emoţionant, aducând a soundtrack de film. Paula m-a surprins într-o ipostază în care sunt eu 100%, de cele mai multe ori în lumea mea, timidă, izolată şi aproape inadaptată exteriorului, dar visând, întotdeauna în compania muzicii!", declară Alexandra Ungureanu.

Filmările videoclipului au durat peste 10 ore şi elementul inedit este balonul uriaş de apa, în care Alexandra a fost filmată plimbandu-se prin parc şi pe străzi.Recente pe Ok! Magazine

XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg