VIDEO Artistul Aurel Niamţu, care a primit un Golden Buzz la "Românii au talent", n-a întors decât un scaun acum 8 ani, la "Vocea României"

21 martie, 2022
33 aurel niamtu vocea romaniei smiley si loredana jpg jpeg

La 72 de ani, cel care a cântat cu Angela Similea, Corina Chiriac şi Aurelian Andreescu a ajuns să fie din nou aplaudat la scenă deschisă.

Când Aurel Niamţu (72) a urcat pe scena de la "Românii au talent", juraţii au fost impresionaţi atât de delicateţea cu care s-a prezentat, cât şi de vocea nealterată de vârstă. Recunoscut de Mihai Bobonete, acesta i-a cerut să spună şi publicului alături de ce artişti mari ai României a cântat. Acesta i-a amintit pe Angela Similea, Corina Chiriac şi bunul său prieten, Aurelian Andreescu.

Piesa pe care a decis s-o prezinte publicului a reuşit să emoţioneze, ultimele note terminându-se cu juraţii în picioare, aplaudând emoţionaţi, şi cu un Mihai Bobonete încurajând-o pe Andra să apese butonul auriu. După câteva secunde, mâinile ambilor juraţi apăsau Golden Buzz-ul, acoperindu-l pe Aurel Niamţu cu o ploaie aurie şi cu emoţii nebănuite.

Prestaţia seniorului l-a făcut pe Mihai Trăistariu să reacţioneze pe pagina de Facebook a show-ului "Românii au talent", unde a comentat: "Excepţională voce. Îi bate la c** pe toţi mucoşii ăştia de 20 de ani, care cântă cu... "look-ul", cu "vlogging-ul", cu "antares-ul"... şi cu alte cele... numai cu vocea NU!!! Tare-mi doresc să câştige această VOCE incredibilă ... "Românii au talent"." Un comentariu apreciat de 60 de internauţi!

aurel niamtu comentariu mihai traistariu jpg jpeg

Puţini îşi mai amintesc, însă, că Aurel Niamţu a concurat, în 2013, şi într-un alt show de la Pro TV, "Vocea României", când din juriu făceau parte Loredana, Horia Brenciu, Smiley şi Marius Moga. Atunci a interpretat piesa "Blestem" şi, deşi a făcut-o fără greşeală, numai scaunul Loredanei s-a întors - şi chiar şi ea a activat butonul abia în ultima secundă!

"Loredana, e vorba de tine?", a întrebat-o în glumă Horia Brenciu, în timpul audiţiei. "Eu cred că ţie îţi cântă", i-a spus şi Smiley Loredanei. un moment care s-a încheiat tot în lacrimi şi cu intrarea artistului în echipa lui Lori.

32 aurel niamtu romanii au talent 2022 vs vocea romaniei 2013 jpg jpeg

Interesant este că, în ambele show-uri, vocea lui a atins, cel mai mult, coarda sensibilă a doamnelor din juriu.

FOTO: capturi



Recente pe Ok! Magazine

Ciobănașu Cristina jpg
larisa28 jpg
Diana Șucu 2022 jpg
Cristea   Clonda (8) jpg
sport jpg
vestimentatie jpg
carmen1edit jpg
lora32 jpg
parfum822 jpg
elon musk met gala 2022
adam2 jpg
Brad Pitt, Venice, Getty jpg
stal82 jpg
enderedaprecieri beneficii job jpg
pantaloni femei jpg
lia42 jpg
emag1 jpg
relaxare jpg