VIDEO Cătălin Scărlătescu, îndrăgostit iremediabil de Doina Teodoru. "A insistat foarte mult", admite actriţa

22 septembrie, 2022

Iubita celui mai simpatizat chef i-a făcut o mare surpriză, apărând la jurizarea de la "Chefi la cuţite".

actrita Doina Teodoru la Chefi la cutite 24 jpg

Actriţa Doina Teodoru şi Chef Cătălin Scărlătescu nu-şi mai ascund relaţia. După ce au apărut în diferite articole de presă cu fotografii de paparazzi sau luate de pe Instagram, iar apoi ca pereche concurentă în "America Express", cei doi şi-au confirmat oficial relaţia chiar la emisiunea de suflet a lui Cătălin Scărlătescu, "Chefi la cuţite" (difuzată, ce-i drept, mult după plecarea în "America Express", căci a fost filmată tocmai de Valentine's Day).

La cei 32 de ani ai săi, Doina Teodoru spune că "actriţele îşi fac timp să gătească, dacă nu, îşi găsesc un iubit bucătar". Întrebată ce cred prietenii despre relaţia lor, actriţa a spus că "cei din jur au spus că suntem o combinaţie cel puţin bizară, adică nimeni nu s-ar fi aşteptat ca noi doi să fim împreună. Nici noi nu ne-am fi aşteptat să fim împreună. Ne-am cunoscut în Vama Veche şi de-acolo am început să vorbim".

"Într-adevăr, am auzit că a fost un mare crai şi asta m-a ţinut un pic pe loc, pentru că eu căutam o relaţie serioasă, dacă e să se întâmple ceva, nu aşa, din floare în floare, ce-i asta? Dar a insistat foarte mult, să mă asigure că nu, că îşi doreşte ceva serios. Şi foarte frumos a mers relaţia. E incredibil de frumos, nu-mi vine să cred!", a mărturisit aceasta.

În schimb, l-a dat în fapt: "Cătălin nu găteşte atât de mult acasă. Ştie cum se face, am probat, dar nu găteşte. Pentru că, săracul, e sătul de atâta gătit, dar mie mi-a gătit."

Sosită în platoul emisiunii "Chefi la cuţite", Doina Teodoru a recunoscut că "nu am mari veleităţi în ale gătitului, dar am zis să le fac ceva care să le trezească lor întrebări şi să spună ceva despre mine, să le dau nişte indicii. Mie îmi place foarte mult să călătoresc şi am ales 7 ţări în care am fost (Spania, Franţa, Italia, Grecia, Turcia, Rusia şi Thailanda, n.r.), parte din ele în care am fost şi cu Cătălin, şi am zis că voi face câte o lingură din fiecare ţară. Cred că pe Cătălin o să-l enerveze foarte tare, pentru că lui nu-i plac fonfleurile."

Antreurile vegane propuse de ea arătau foarte bine, numai că, după ce chefii au degustat şi porţile s-au deschis, Doina Teodoru a adăugat un ingredient principal foarte condimentat: un roast la adresa lui chef Cătălin Scărlătescu. Cum a reacţionat cheful? A râs, s-a ruşinat, a râs din nou şi, la final, i-a oferit iubitei sale un sărut şi un splendid buchet de trandafiri.

FOTO: capturiRecente pe Ok! Magazine

parfum822 jpg
elon musk met gala 2022
adam2 jpg
Brad Pitt, Venice, Getty jpg
stal82 jpg
mei jpg
enderedaprecieri beneficii job jpg
pantaloni femei jpg
lia42 jpg
emag1 jpg
relaxare jpg
Depp și avocata lui
Cum iti pregatesti afacerea pentru situatii de criza 3 practici care te fac un lider mai bun jpg
Achizitionarea unui televizor La ce specificatii tehnice sa te uiti cand il cumperi jpg
Reamenajarea bucatariei Ce achizitii poti face pentru modernizarea acestei incaperi jpg
Damian Anghel si Theo Rose (colaj Click!)
Pierce Brosnan jpg
cuplu8 jpg