VIDEO Ce cadou inedit a primit fetiţa Monicăi Davidescu şi a lui Aurelian Temişan la 8 ani! Iată ce reacţie a avut

8 noiembrie, 2018
1 monica davidescu aurelian temisan fiica dora 2 jpg jpeg

Ieri a fost mare sărbătoare în familia celor doi actori. Fetiţa lor, Dora, a împlinit 8 ani. Uite cu ce s-au gândit s-o surprindă!

Dora este mica vedetă din casa actorilor Monica Davidescu şi Aurelian Temişan. Ba chiar ea însăşi este o mică actriţă, căci joacă deja pe scena Teatrului Excelsior. Unde mai pui că, recent, a apărut şi într-un duet alături de tatăl său, într-un spectacol dedicat memoriei lui Dan Spătaru.

Ieri a fost ziua ei şi, pentru o fetiţă care are tot ce-şi doreşte, părea greu de ales un cadou potrivit. Noroc însă că Dora le-a dat părinţilor ei un indiciu...

"Şi-a dorit Dora un pui de căţel, pentru că... "aşa mai mari avem, dar eu trebuie să am pui" şi... l-a primit de ziua ei. La mulţi ani fetiţei noastre care creşte ajutând şi respectând toate formele de viaţă!", a notat Monica Davidescu pe contul ei de socializare.

Reacţia fetiţei a fost de milioane la vederea căţeluşului.

"O astfel de reacţie şi de bucurie, văzută şi trăită în ochii copilului tău, îţi încarcă viaţa. La Mulţi Ani, Dora! 🎂🎉 Să împarţi atâta frumuseţe cât îi este sufletului menit să ducă. Te iubesc!", a scris emoţionat şi tăticul Aurelian Temişan pe pagina lui de Facebook.



Recente pe Ok! Magazine

Ciobănașu Cristina jpg
larisa28 jpg
Diana Șucu 2022 jpg
Cristea   Clonda (8) jpg
sport jpg
vestimentatie jpg
carmen1edit jpg
lora32 jpg
parfum822 jpg
elon musk met gala 2022
adam2 jpg
Brad Pitt, Venice, Getty jpg
stal82 jpg
enderedaprecieri beneficii job jpg
pantaloni femei jpg
lia42 jpg
emag1 jpg
relaxare jpg