VIDEO Cream, în primul ei rol de fată rea

1 octombrie, 2014
10258551 565461186899278 4576530270527701634 o jpeg

După un an de aşteptare, filmul al cărei protagonistă este Claudia Pavel, “Terapie pentru crimă”, a văzut lumina rampei în prezenţa unor personalităţi din lumea filmului, din showbiz, jurnalişti, dar şi foarte mulţi fani.

După un an de aşteptare, filmul al cărei protagonistă este Claudia Pavel, “Terapie pentru crimă”, a văzut lumina rampei. Producţia a fost lansată luni în prezenţa unor personalităţi din lumea filmului, din showbiz, jurnalişti, dar şi foarte mulţi fani.

Luni a avut loc la Cinema Studio lansarea peliculei “Terapie pentru crimă”, primul proiect cinematografic în care Claudia Pavel alias Cream este implicată.

Ea interpretează rolul lui Matilde, care, plictisită de traiul pe care-l duce, vrea să-şi condimenteze viaţa devenind criminal profesionist, aşa cum a văzut în filme. Cum era de aşteptat, încercările ei duc la situaţii de cele mai multe ori comice, producţia parodiind pe alocuri genul filmelor de acţiune cu o „femme fatale” protagonistă, ce a luat amploare la Hollywood.

image

De altfel, criticul de film Irina Margareta Nistor, prezentă la premiera lungmetrajului “Terapie pentru crimă”, a subliniat în discursul de început că întoarcerea către "un stil parodic" a funcţionat foarte bine şi este de părere că publicul ar dori să mai vadă şi ceva nou în peisajul filmelor romaneşti. "Cred că o să-i tenteze titlul", a spus ea.

Faptul că publicul a reacţionat pozitiv în momentele-cheie, l-au făcut pe regizorul Kiki Vasilescu, dar şi pe protagoniştii Claudia Pavel, Vlad Corbeanu şi Cătălin Ciurdar să treacă cu bine peste emoţii.

image

Inedit pentru o lansare de film, înainte de proiecţie, oaspeţii prezenţi la eveniment au avut ocazia să-şi testeze aptitudinile sportive asemeni personajului principal. Astfel, Adina Halas a tras cu arbaleta, Vlad Corbeanu a ridicat greutăţi, iar Cream a testat un aparat de fitness, sub atenta supraveghere a instructorilor de la Atlantis Fitness & Lifestyle.

image
image

Odată cu prezentarea în avanpremieră a filmului, a fost lansată şi cartea "Terapie pentru crimă", scrisă de Bogdan Hrib după scenariul filmului, carte pe care o puteţi găsi deja în librării.

Filmul “Terapie pentru crima” va rula în avanpremiera până pe 2 octombrie la Cinema Studio, iar din 3 octombrie 2014 îl puteţi vedea în cinematografele din toată ţara.

image

Foto: PRRecente pe Ok! Magazine

cuplu la întâlnire jpg
Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg