VIDEO Cristi Minculescu şi-a luat rămas bun de la Iris

3 septembrie, 2012

Ieri a avut loc la Cluj ultimul concert al formaţiei Iris în vechea formulă. Sperăm, însă, să nu fie şi ultimul “Bună seara, prieteni!” pe care-l auzim de la Cristi Minculescu.

Ieri a avut loc la Cluj ultimul concert al formaţiei Iris în vechea formulă. Sperăm, însă, să nu fie şi ultimul “Bună seara, prieteni!” pe care-l auzim de la Cristi Minculescu. Peste cinci mii de persoane din toată ţara au asistat, ieriă seară, timp de o oră, la concertul Iris susţinut în curtea Castelului Banffy din Bonţida, judeţul Cluj. Cântece mai vechi şi mai noi au răsunat toată seara, iar mulţimea a fredonat cunoscutele lor refrenuri împreună cu Cristi Minculescu, dând, însă, o conotaţie tristă piesei "Tăcerea".

La sfârşitul show-ului, Cristi Minculescu le-a mulţumit fanilor şi a părăsit scena fără a le transmite vreun alt mesaj ori fără să-şi motiveze decizia de-a părăsi trupa.

Aşa cum au anunţat deja ceilalţi membri ai formaţiei, Iris va merge mai departe într-o nouă formulă. Începând de astăzi, trupa are un nou solist, pe Toni Şeicărescu, fostul lider al formaţiei Direcţia 5.

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

new amsterdam 1 png
ioana cirstea3 jpg
Monica Bellucci, 58 ani, Foto Instagram (2) jpg
oana ionita3 fb jpg
Carmina si Liviu webp
arsinel alexandru jpg
Alexandru Arsinel
trump4 profimedia jpg
emag7 jpg
Michelle Pfeiffer, Profimedia jpg
Iti doresti o cariera in care sa te dezvolti ca tehnician manichiurist Iata care sunt ustensilele si accesoriile de care ai nevoie jpg
Cum trebuie sa iti echipezi automobilul atunci cand pleci la drum jpg
Ați pregătit o escapadă de toamnă în constanța Iată câteva gesturi deosebite cu ajutorul cărora îți poți surprinde iubita! jpeg
De ce trebuie să ții cont atunci când faci sport pilates jpg
tatoiu3 facebook jpg
sufragerie jpg
cadou2 jpg
S1 PNG