VIDEO Cum arată ferma de avocado pe care Sandra Bullock a încasat 5,6 milioane $?

7 februarie, 2023

Actrița a vândut o proprietate din Valley Center, California cu un conac, o podgorie și facilități ecvestre.

Sandra Bullock a vandut ferma de avocado   profimedia 0725087419 jpg

Actrița Sandra Bullock a renunțat în toamna trecută la casa și la ferma de avocado pe care le deținea în Valley Center, California. Proprietatea de 37 de hectare, situată la aproximativ 60 de kilometri nord-est de San Diego, a fost listată pentru 6 milioane de dolari în septembrie și a fost vândută în doar trei săptămâni. Actele au fost încheiate la începutul lunii noiembrie pentru suma de 5,6 milioane de dolari, conform înregistrărilor de listare.

Cumpărătorul a folosit o companie cu răspundere limitată pentru a finaliza tranzacția, conform actului depus la secretarul țării pe 9 noiembrie, informează Mansion Global, care e la curent cu mai toate tranzacțiile imobiliare ale vedetelor.

Proprietatea din Valley Center are o clădire rezidențială principală de aproape 6.000 de metri pătrați și o plantație de aproximativ 1.200 de pomi de avocado crescuți organic, potrivit informațiilor oficiale din actul de vânzare.

Construită pe un singur nivel, reședința principală este supravegheată cu camere de securitate și un sistem de casă inteligentă Crestron. Are patru dormitoare, șase băi, șeminee și numeroase uși franțuzești se deschid "spre verande și curți cu cele mai frumoase priveliști pastorale de munte", potrivit celor de la Mansion Global. De asemenea, pe proprietate se află o casă cu trei dormitoare și două băi, conform anunțului. 

Ca facilități, proprietatea are o piscină cu apă sărată, cu un SPA aferent, stații de încărcare solară și electrică, un generator de rezervă și cârlige pentru rulote. Terenul este amenajat cu grădini de flori, eucalipt, palmieri, portocali, măslini și diverse fântâni. Există, de asemenea, și spațiu pentru construcții ulterioare, dar și o podgorie, case eco, cotețe în aer liber, grajduri, facilități ecvestre și un teren de motocross.

Sandra Bullock a cumpărat această proprietate în 2007 pentru 2,725 milioane de dolari.

FOTO: capturi



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg