VIDEO Cum arată ferma de avocado pe care Sandra Bullock a încasat 5,6 milioane $?

7 februarie, 2023

Actrița a vândut o proprietate din Valley Center, California cu un conac, o podgorie și facilități ecvestre.

Sandra Bullock a vandut ferma de avocado   profimedia 0725087419 jpg

Actrița Sandra Bullock a renunțat în toamna trecută la casa și la ferma de avocado pe care le deținea în Valley Center, California. Proprietatea de 37 de hectare, situată la aproximativ 60 de kilometri nord-est de San Diego, a fost listată pentru 6 milioane de dolari în septembrie și a fost vândută în doar trei săptămâni. Actele au fost încheiate la începutul lunii noiembrie pentru suma de 5,6 milioane de dolari, conform înregistrărilor de listare.

Cumpărătorul a folosit o companie cu răspundere limitată pentru a finaliza tranzacția, conform actului depus la secretarul țării pe 9 noiembrie, informează Mansion Global, care e la curent cu mai toate tranzacțiile imobiliare ale vedetelor.

Proprietatea din Valley Center are o clădire rezidențială principală de aproape 6.000 de metri pătrați și o plantație de aproximativ 1.200 de pomi de avocado crescuți organic, potrivit informațiilor oficiale din actul de vânzare.

Construită pe un singur nivel, reședința principală este supravegheată cu camere de securitate și un sistem de casă inteligentă Crestron. Are patru dormitoare, șase băi, șeminee și numeroase uși franțuzești se deschid "spre verande și curți cu cele mai frumoase priveliști pastorale de munte", potrivit celor de la Mansion Global. De asemenea, pe proprietate se află o casă cu trei dormitoare și două băi, conform anunțului. 

Ca facilități, proprietatea are o piscină cu apă sărată, cu un SPA aferent, stații de încărcare solară și electrică, un generator de rezervă și cârlige pentru rulote. Terenul este amenajat cu grădini de flori, eucalipt, palmieri, portocali, măslini și diverse fântâni. Există, de asemenea, și spațiu pentru construcții ulterioare, dar și o podgorie, case eco, cotețe în aer liber, grajduri, facilități ecvestre și un teren de motocross.

Sandra Bullock a cumpărat această proprietate în 2007 pentru 2,725 milioane de dolari.

FOTO: capturiRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBalerini barbati jpg
Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg