VIDEO Cum arată Gabi Cristea (fără filtre) în costum de baie şi de ce nu a sărit în apă la "Splash! Vedete la apă"

30 august, 2021
1 gabi cristea silueta costum de baie nu a sarit splash vedete la apa 1 jpg jpeg

Silueta vedetei de televiziune nu mai e ce-a fost odată, iar teama de apă a făcut-o să rateze săritura din show-ul de la Antena 1.

Gabriela Cristea ne-a obişnuit cu felul ei îndrăzneţ de-a fi, de-a accepta provocări şi de-a nu da înapoi de la hotărârile sale. Dar iată că noul proiect propus de Antena 1, participarea sa la "Splash! Vedete la apă", i-au stârnit valuri de emoţii, dar posibil şi o traumă din trecut, care o face să fie absolut terifiată de apă.

Aceasta ar fi explicaţia pentru care nici în cele 4 zile de antrenament, nici în seara show-ului, Gabriela Cristea nu a reuşit nici măcar să se apropie de apă - deşi părea un lucru atât de simplu, la început.

Cu toată susţinerea echipei de antrenori de înot, dar şi a colegilor din platou, vedeta de televiziune a ratat, pentru prima oară, să evolueze în faţa telespectatorilor.

"Dragilor, am primit cu drag provocarea "Splash! Vedete la apă", dar până la urmă am decis să nu sar. Să fiu sănătoasă pentru familia mea este cel mai important, iar acesta a fost factorul decisiv. Unii dintre voi poate se simt dezamăgiţi, dar sunt sigură că mulţi sau cei mai mulţi, mai ales cei care sunt părinţi şi poartă responsabilitatea creşterii copiilor, mă înţeleg şi poate mai sunt şi alţii care se regăsesc în decizia mea. Doamneeee, dar ce urmeazăăăă! 🙈🧐🤗", a scris Gabi Cristea pe reţelele de socializare, după difuzarea ediţiei în care a ratat săritura.

13 gabi cristea silueta 4 jpg jpeg

Din păcate, fanii au putut vedea şi faptul că Gabi nu a reuşit să slăbească atât de mult cât îşi dorea sau atât de mult cât lasă să se vadă în fotografiile postate pe Instagram, cu toate dietele şi picături de slăbit despre care a tot vorbit. De data aceasta, în costum de baie şi fără filtre, Gabi a afişat o siluetă rubensiană, normală după cele două naşteri avute şi deloc de condamnat - doar că mult diferită faţă de rezultatele la care se aşteptau fanii săi.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg
sas1 jpg
jay z beyonce si fiica lor blue ivy foto guliver/getty images
Mariah Carey și Olivia Newton John (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
chef3 jpg
locuri de munca remote jpg
Vlad Gherman și Oana Moșneagu de ziua ei (3) jpg
Imagine featured okmagazine JPG
magazin