VIDEO Depeche Mode, din nou la Bucureşti

24 octombrie, 2012

La trei ani de la concertul anulat de la Bucureşti, trupa britanică promite să se revanşeze faţă de fanii români, revenind pe stadionul naţional din Capitală cu un megashow şi cu un album nou.

La trei ani de la concertul anulat de la Bucureşti, trupa britanică promite să se revanşeze faţă de fanii români, revenind pe stadionul naţional din Capitală cu un megashow şi cu un album nou.

Fanii trupei Depeche Mode vor trebui să se grăbească să prindă un loc la concertul care se anunţă a avea loc pe 15 mai 2013, la Naţional Arena. Şi asta pentru că biletele vor puse în vânzare online încă de pe data de 29 octombrie.

Reprezentanţii Emagic, firma organizatoare care aduce Depeche Mode la Bucureşti, au declarat că deocamdată preţurile biletelor nu au fost stabilite.

Totuşi, partea bună este că România este a patra destinaţie a britanicilor din cele 34 înscrise pe lista show-urilor din Europa, susţinute înaintea turneului din America de Nord. Anunţul a fost făcut de membrii trupei în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc marţea trecută la Paris şi care a fost difuzată live pe site-ul oficial al grupului.

Astfel, Dave Gahan, Martin Gore şi Andy Fletcher vor cânta live la Bucureşti după şapte ani de la ultima lor vizită în România şi după patru ani de la concertul anulat, care i-a dezamăgit mult pe fani.

Înainte de Bucureşti, Depeche Mode va concerta la Tel Aviv (7 mai), Atena (10 mai) şi Sofia (12 mai), urmând ca, după concertul de la noi, trupa să cânte la Istanbul (17 mai), la Belgrad (19 mai) şi la Budapesta (21 mai).

Totodată, britanicii pregătesc un nou album, al 13-lea al formaţiei, care va fi produs de Ben Hillier şi Martin Gore. În conferinţa susţinută marţi, la Paris, muzicienii au declarat că înregistrările pentru acest album s-au încheiat vineri, că nu au ales încă titlul materialului discografic şi că nici nu cunosc data lansării.

În cadrul aceleiaşi conferinţe, referindu-se la felul în care s-au schimbat în cei 32 de ani de când sunt împreună, cei trei membri ai Depeche Mode au spus că timpul nu a schimbat prea multe în ceea ce îi priveşte. „Ne cunoaştem doar mai bine. Ne ştim slăbiciunile, dar nu putem spune că s-a schimbat prea mult“, a spus Martin Gore.

„Dacă eşti într-o relaţie cu cineva de 32 de ani, există suişuri şi coborâşuri, dar muzica ne-a adus mereu la un numitor comun. Mai mult de jumătate din vieţile noastre le-am petrecut în studio, împreună“, a spus şi Dave Gahan, care a adăugat că o parte dintre piesele noului album sunt compuse de el, însă meritul este, de fapt, al întregii echipe. „Îmi place acest proces de creaţie“, a completat acesta.

Întrebaţi de jurnalişti dacă au reuşit în toţi aceşti ani să compună

,

şi

au spus că nu pot numi anumite cântece, dar sunt foarte mulţumiţi de noul album.

, a răspuns Dave Gahan.

În conferinţa de marţi, membrii Depeche Mode au răspuns şi întrebărilor fanilor, care le-au fost adresate prin intermediul unor filmuleţe postate pe pagina oficială de YouTube a trupei. Referindu-se la modul în care a evoluat reprezentaţia pe scenă a fiecărui membru al trupei, Martin Gore a spus: „Pentru mine, personal, ideea de concert s-a schimbat mult, în sensul că, până la ultimele două turnee, eram pe scenă numai beat. Însă pot spune că am păstrat o consecvenţă în ceea ce priveşte desfăşurarea de forţe de pe scenă“.

„Pentru mine s-au schimbat multe din punct de vedere al artistului. Să cânţi este un lucru teribil de emoţionant, personal chiar“, a adăugat şi Dave Gahan.

Deşi recunosc că muzica obţinută prin sintetizatoare a căpătat o amploare în prezent, tot mai mulţi artişti adoptând acest stil, Dave Gahan a spus că Depeche Mode are un stil unic, inconfundabil, consacrat şi imbatabil. Gahan a precizat că, în continuare, ei sunt „cei mai buni“.

Foto: pagina oficială



Recente pe Ok! Magazine

Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg