VIDEO Florin Ristei și logodnica lui, Naomi, au gătit şi ne-au servit veşti calde la "Chefi la cuţite"

5 octombrie, 2022

La aproape doi ani după ce s-au cunoscut pe scena X-Factor, cei doi îndrăgostiţi au venit să ne arate că fac o echipă bună şi în bucătărie şi să dezvăluie puţin din relaţia lor.

Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg

Florin Ristei şi logodnica sa, Naomi Hedman, au fost invitaţii surpriză de ieri seară de la "Chefi la cuţite". Vizibil îndrăgostiţi şi foarte veseli, cei doi au reuşit să binedispună întreaga echipă de filmare cu glumele lor şi cu râsetele lor molipsitoare.

Liderul trupei Freestay recunoaşte că "a fost dragoste la prima vedere", fiind şi acum un subiect sensibil pentru el, care îl face să roşească. Însă, prezentatoarea Gina Pistol a punctat foarte bine momentul, amintindu-şi cum Florin Ristei, din postura de jurat X-Factor, s-a schimbat la faţă atunci când pe scenă a intrat Naomi Hedman, ca nou concurent. Naomi nu ştia că o place şi, timp de trei luni, anume perioada între audiţii şi bootcamp, Florin a stat ca pe jar până a revăzut-o. Şi, din acel moment, "n-am mai lăsat-o să plece. Nu mai are voie să plece." Naomi spune, însă, că Ristei a luat măsuri în acest sens: "Mi-a luat paşaportul. Toată lumea credea că eu vreau să rămân aici", a glumit ea. "Am rămas pentru Florin."

Ajunşi în platoul "Chefi la cuţite", cei doi au gătit împreună pui marocan şi couscous, după o reţetă găsită de Naomi pe internet, în timpul pandemiei - la care a contribuit şi Chef Nicolai Tand, cu câteva sfaturi şi un condiment preţios.

Ce spune Naomi despre mâncarea româneacă? "E bună, gustoasă. Îmi plac gulaşul, ciorba. Îmi place România, cu munţii şi plajele ei, mâncarea e bună, iar oamenii sunt amuzanţi." Totodată, manechinul britanic le-a oferit doamnelor şi un truc cu care pot deschide mai repede un borcan, fără a-i solicita ajutorul vreunui bărbat. "Vezi? Nu avem nevoie de voi. Doar vă dorim".

Florin şi Naomi sunt fani "Chefi la cuţite", iar preferatul englezoaicei este Chef Florin Dumitrescu. "Spune-le că Florin o să ne gătească la nuntă", i-a spus Naomi logodnicului său. "Da, aşa e. Şi Nicolai o să ne gătească la nuntă. Toţi vor să ne gătească la nuntă", a spus Florin. "Sau o să avem mai multe nunţi la care o să ne gătească", a glumit ea.

Şi, cât timp au povestit, au şi gătit, iar preparatul lor, servit tradiţional cu ceai cu mentă, a şi plecat spre jurizare. Cumva de aşteptat, cei doi au primit trei cuţite, iar Naomi a fost pusă să aleagă între cele două cuţite-recompensă oferite la final: cel negru, pentru a merge mai departe în concurs, sau cel auriu, rezervat vedetelor care se rezumă la o singură prestaţie culinară. Ce a ales vedeţi în înregistrare.

FOTO: capturi videoRecente pe Ok! Magazine

machiaj
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg
nicole si alti actori
Sacha Walckhoff at Vista Alegre by LAMOUSSE Lionel Balteiro JPG
casnic jpg
Smiley si Horia Moculescu
John F Kennedy  sursa   Profimedia jpg
Melinda si Bill Gates, divort  jpeg
bucatarie PNG
medeea marinescu si florin jpg
copil jpg