VIDEO Holy Molly și Zodier, apariție surpriză la nunta Larisei Iordache

13 iunie, 2024

Holy Molly și Zodier au fost elementul surpriză în ziua cea mare a celebrei gimnaste, Larisa Iordache, care s-a căsătorit în acest weekend cu Cristian Chiriță, campion la tenis de masă.

image

Mirii au fost surprinși de cei doi artiști, Holy Molly și Zodier, care au apărut pe neașteptate la petrecere, pentru a le cânta live cea mai nouă colaborare a lor, piesa Fericit. Și, într-adevăr, mirii nici că puteau fi mai fericiți în cea mai frumoasă zi din viața lor!

TikTok-ul a jucat un rol important în aducerea artiștilor la mult așteptatul eveniment. În așteptarea uneia dintre cele mai importante zile din viața ei, îndrăgita Larisa Iordache a distribuit pe pagina ei de TikTok un filmuleț cu ea și logodnicul ei, în ultimele pregătiri pentru marele eveniment, folosind ca fundal sonor piesa artiștilor.

image

Fericit este un manifest al unei iubiri puternice, așa că Holy Molly și Zodier au decis că ritmurile piesei trebuie să se audă live. Și, într-adevăr, surpriza lor a fost primită cât se poate de bine de cei doi miri, care au apreciat gestul făcut de Holy Molly și Zodier de-a aduce puțină… fericire în cea mai importantă zi din viața fostei gimnaste Larisa Iordache și campionului la tenis de masă.

Tot ce mai putem spune e că a fost petrecere mare sâmbătă, pe malul lacului Snagov, unde Larisa Iordache și Cristian Chirița și-au spus „Da!” în mod oficial. Campioana de gimnastică și campionul de tenis de masă s-au căsătorit civil în fața prietenilor lor și a familiilor reunite, dar mai ales în fața familiilor sportive din care fac parte.

Astfel, nunta a fost un nou și fericit prilej de-a le vedea împreună pe fostele glorii ale gimnasticii românești, campioanele Andreea Răducan, Monica RoșuCătălina Ponor, Diana BulimarAlina Stănculescu și Amelia Racea, alături de foștii lor antrenori, Mariana Bitang și Octavian Bellu.

foto - Global RecordsRecente pe Ok! Magazine

Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg
OkMagazine (1) (5) jpg
UNTOLD 2024   SOLD OUT (16x9) jpeg
1000088088 jpg
Eu în Procida 20240602 110927 jpg
Allan   CEO Saga jpg
POSTER DROPDOWN A1 landscape jpg
Cum să atragi mai multe talente în echipa ta   Ghid pentru angajatori jpg
Beach Please bilete GA jpeg
epilare okmagazine ro jpg
OkMagazine (2) (9) jpg