VIDEO Holy Molly și Zodier, apariție surpriză la nunta Larisei Iordache

13 iunie, 2024

Holy Molly și Zodier au fost elementul surpriză în ziua cea mare a celebrei gimnaste, Larisa Iordache, care s-a căsătorit în acest weekend cu Cristian Chiriță, campion la tenis de masă.

image

Mirii au fost surprinși de cei doi artiști, Holy Molly și Zodier, care au apărut pe neașteptate la petrecere, pentru a le cânta live cea mai nouă colaborare a lor, piesa Fericit. Și, într-adevăr, mirii nici că puteau fi mai fericiți în cea mai frumoasă zi din viața lor!

TikTok-ul a jucat un rol important în aducerea artiștilor la mult așteptatul eveniment. În așteptarea uneia dintre cele mai importante zile din viața ei, îndrăgita Larisa Iordache a distribuit pe pagina ei de TikTok un filmuleț cu ea și logodnicul ei, în ultimele pregătiri pentru marele eveniment, folosind ca fundal sonor piesa artiștilor.

image

Fericit este un manifest al unei iubiri puternice, așa că Holy Molly și Zodier au decis că ritmurile piesei trebuie să se audă live. Și, într-adevăr, surpriza lor a fost primită cât se poate de bine de cei doi miri, care au apreciat gestul făcut de Holy Molly și Zodier de-a aduce puțină… fericire în cea mai importantă zi din viața fostei gimnaste Larisa Iordache și campionului la tenis de masă.

Tot ce mai putem spune e că a fost petrecere mare sâmbătă, pe malul lacului Snagov, unde Larisa Iordache și Cristian Chirița și-au spus „Da!” în mod oficial. Campioana de gimnastică și campionul de tenis de masă s-au căsătorit civil în fața prietenilor lor și a familiilor reunite, dar mai ales în fața familiilor sportive din care fac parte.

Astfel, nunta a fost un nou și fericit prilej de-a le vedea împreună pe fostele glorii ale gimnasticii românești, campioanele Andreea Răducan, Monica RoșuCătălina Ponor, Diana BulimarAlina Stănculescu și Amelia Racea, alături de foștii lor antrenori, Mariana Bitang și Octavian Bellu.

foto - Global Records



Recente pe Ok! Magazine

Big Little Festival 2024 (11) jpeg
cuplu la întâlnire jpg
Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg