VIDEO La 14 ani, fiul Romaniţei Iovan este pilot de raliu şi a concurat deja la un campionat naţional de juniori

13 iulie, 2021
2 albert iovan pilot de raliu 3 jpg jpeg

Albert Iovan s-a transformat într-un adolescent isteţ şi curajos şi căruia îi place să-şi testeze limitele.

La vârsta la care alţi copii stau cu orele absorbiţi de ecranele computerelor sau ale telefoanelor mobile ori poate, cel mult, sunt pasionaţi de câte un sport, Albert Iovan iese din tipare. Fiul creatoarei de modă Romaniţa Iovan şi al regretatului pilot de aviaţie comercială Adrian Iovan este pasionat de matematică şi, în general, de ştiinţele exacte şi, în timpul liber, face magie la volan.

După ce şi-a testat abilităţile de conducător auto pe pista de karting, Albert Iovan a făcut şcoala de piloţi pe macadam şi cursuri de circuit, apoi a trecut la un nou nivel: la doar 14 ani, are licenţă de pilot de raliu. În luna iunie a acestui an a avut prima lui competiţie, iar zilele trecute a concurat în a doua etapă din Campionatul Naţional de Slalom Paralel la juniori, desfăşurată la Sibiu.

Întrebată ce părere are despre pasiunea fiului ei, Romaniţa Iovan a spus că: „Sigur că am emoţii. E foarte emoţionant să-ţi vezi copilul la 14 ani cu o licenţă de pilot şi concurând într-un campionat naţional. Este extraordinar că el îşi doreşte şi e foarte pasionat de maşini, iar eu, ca mamă conştiincioasă, l-am încurajat de fiecare dată“, a spus ea recent pentru Kanal D. „Sunt extraordinar de mândră şi mă bucur că am putut să-i sprijin nebunia îmi doresc să-şi îndeplinească visele pe mai departe“, a adăugat Romaniţa Iovan pentru emisiunea „Teo Show”.

FOTO: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Julia Fox black (6) jpg
cezzar91 jpg
scarla3 webp
ceas jpg
cornelia73 jpg
Ioana Ginghina sexy slaba silueta se mentine (1) jpg
arsinel8 jpg
Gaz pe Foc (6) jpg
tania PNG
alessia raiciu jpg
piele8 jpg
briana8 jpg
katie1 jpg
Rebel Wilson și iubita Ramona Agruma (9) jpg
Gina Pistol 2 jpg
angelina jolie profimedia 0714246197 jpg
heche PNG
293494987 592298245593309 6723042670490476019 n jpg