VIDEO Lavinia Pârva, foarte senzuală în noul ei videoclip

7 octombrie, 2015
Lavinia Parva Armoa del amor jpeg
image

După mult timp, artista revine cu un nou single cu influenţe latine şi un clip pe măsură, pentru care a apelat la un dansator de flamenco.

Lavinia Pârva ne surprinde toamna aceasta cu ritmurile latino pline de pasiune şi senzualitate ale noului ei single, „Aroma del amor“.

O poveste inspirată din cultura spaniolă, cu un dans autentic de flamenco, ce îl are ca protagonist pe Lucas Molina, singurul dansator profesionist de flamenco din România, dar şi look-ul senzual al Laviniei.

image image

„Aroma del Amor“ este produs şi compus alături de băieţii de la Lanoy Production, iar videoclipul a fost regizat de către Alin Surdu. Filmările au avut la Palatul Ghica şi au durat o zi întreagă.

image

Odată cu lansarea acestui single, Lavinia se întoarce la piesele latino cu care a cucerit publicul în urmă cu câţiva ani, precum „Vida mia“ şi „Loca“.

image

„Mereu mi-a plăcut să cânt muzică latino. Am avut însă o perioadă în care am schimbat stilul, însă acum m-am reîntors la vechea mea dragoste. Ne-am întâlnit la studio cu băietii de la Lanoy Production, Flavius şi Eduard Serai, şi am început să compunem. Pot să spun că m-am îndrăgostit de această piesă de la primele acorduri. Mi-am dorit, însă, să găsesc un dansator autentic de flamenco şi trebuie să recunosc că m-am dus cu gândul departe, pe alte meleaguri, nicidecum în România. Când de fapt, am fost surprinsă să aflu că el era chiar aici. Este vorba despre singurul dansator autentic de flamenco din România, venit tocmai din Argentina, Lucas Molina“, a povestit Lavinia despre cum au decurs lucrurile pentru realizarea noului său videoclip.

image

„A fost o experienţă interesantă. Lavinia este o persoană deschisă faţă de cultura noastră şi un partener deosebit, care mi-a permis să fac sugestii în compunerea versurilor, pentru ca piesa să fie cât mai bună. A fost o colaborare extraordinară, care m-a făcut să înţeleg că România chiar are un popor latin, bucuros să descopere arta mea. A fost şi o provocare, pentru că a trebuit să aduc tradiţionalul în zona pop, ceea ce a deschis noi orizonturi“, a spus Lucas Molina.

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png