VIDEO Machiajul de două minute al lui Kendall Jenner. Cum reușește să arate atât de bine?

V-ați întrebat vreodată cum reușește Kendall să arate atât de bine întotdeauna, să fie machiată, dar totuși să aibă un look destul de natural? Ei bine, răspunsul vine tocmai de la ea, Kendall realizând pentru Vogue un make-up tutorial, în care vorbește despre rutina ei de beauty.

Preferă look-ul natural

Sora mai mică a lui Kim a dezvoltat abilități demne de admirat odată cu cariera ei de supermodel. În așteptarea răspunsului dacă va lua sau nu parte la noul show Victoria`s Secret, alături de surorile Hadid și de celelalte modele, Kendall Jenner a realizat un video inedit, în care le-a arătat tuturor cum se machiază ea în doar două minute.

Sinceră cum o știm, Kendall a mărturisit că, în afara de make-up-ul purtat la defilări, machiajul de zi cu zi e realizat chiar de ea, în doar două minute.

Pure Color Envy Sculpting Gloss de la Estee Lauder
Bronzerul Estee Lauder preferat de ea

Cât despre produsele de beauty preferate, Kendall a povestit că nu se dezice de fondul de ten Estee Lauder (! e imaginea brandului), corector, creion pentru sprâncene, gene false, autobronzant, mascara, lipstick și lip gloss.

quick makeup with @voguemagazine @esteelauder 💙 #EsteeModel

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA