VIDEO Regele Philippe al Belgiei e protagonistul unui filmuleț plin de umor făcut la Palat

17 noiembrie, 2022

Mare microbist, suveranul belgian își arată sprijinul pentru echipa națională în cadrul unui filmuleț foarte personal, dar și foarte amuzant.

Trebuie să recunoaștem că nu l-am fi văzut niciodată pe Regele Philippe al Belgiei într-o asemenea ipostază. Dar iată că și cei mai scorțoși reprezentanți ai monarhiei pot avea umor.

Pe modelul oferit anterior de regretata Regină Elisabeta a II-a, care a apărut în două înregistrări inedite făcute la Palatul Buckingham, una alături de Daniel Craig pentru o fulminantă intrare în scenă a la James Bond, la Jubielul de Diamant din 2012, și o alta alături de ursulețul Paddington, pentru Jubileul de Platină de anul acesta, Regele Philippe al Belgiei s-a lăsat filmat la Palatul Regal din Bruxelles.

În clip, îl vedem pe fostul jucător spaniol Roberto Martínez Montoliu, actualmente managerul echipei naționale a Belgiei, cum este primit la Palat de Rege și, în timp ce așteaptă ca acesta să apară, descoperă notițele Majestății Sale despre câteva mutări benefice în teren și câteva scheme, pe care ulterior, Regele Philippe ajunge să le testeze la antrenamentele din ajunul Campionatului de Fotbal din Qatar.

Să-l vezi pe Philippe al Belgiei atât de colocvial, dând indicații de la marginea terenului întocmai ca un antrenor, strigând la „diavolii roșii“, așa cum sunt numiți jucătorii belgieni și având chiar un tatuaj al Cupei Mondiale pe antrebraţul său, cu inscripţia "Belgia 2022", este un spectacol în sine.

"It's Deviltime!" ("Este ora diavolilor!") stă scris, pe pagina oficială de socializare a Palatului, în dreptul filmulețului care a câștigat repede admiratori. "Cât de cool e!", a fost una dintre cele mai frecvente reacții. "Genial video! Regele nostru este fantastic", spune altcineva.

Naţionala Belgiei s-a clasat pe locul 3 la ultima Cupă Mondială, în 2018 în Rusia, şi a avut parte de o primire triumfală la revenirea în ţară, primind toate onorurile din partea Palatului Regal.

FOTO: capturiRecente pe Ok! Magazine

UNTOLD DUBAI 2024 jpg
James Hype (4) png
Timișoara Fashion Week Instagram jpg
eveniment lux distractie jpg
CadoulSpecial   cosuri cadou (1) jpg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
termosemineu peleti bricolaj market 3 jpg
okmagazine warren jones LFlVuWLjYEo unsplash jpg
Salată grecească (2) jpg
6 electrocasnice incorporabile bucatarie jpg
Centrul de excelenta in endoscopia digestiva diagnostica si terapeutica SANADOR Floreasca (3) jpg
Corona Island image (2) jpg
Cardigane Dama okmagazine png
p g i dm romania inaugureaza anul acesta doua sali de clasa unicat in jude ele calara i i timi jpg
poza okmagazine ro jpg
okmagazine ro   Cum să alegi o husă de telefon care să ofere echilibru între aspect și siguranță jpg
Cum să ai grijă mereu de zâmbetul tău jpg
Ai o cameră în plus pe care nu o folosești  Iată în ce o poți transforma! jpg