VIDEO Regele Philippe al Belgiei e protagonistul unui filmuleț plin de umor făcut la Palat

17 noiembrie, 2022

Mare microbist, suveranul belgian își arată sprijinul pentru echipa națională în cadrul unui filmuleț foarte personal, dar și foarte amuzant.

Trebuie să recunoaștem că nu l-am fi văzut niciodată pe Regele Philippe al Belgiei într-o asemenea ipostază. Dar iată că și cei mai scorțoși reprezentanți ai monarhiei pot avea umor.

Pe modelul oferit anterior de regretata Regină Elisabeta a II-a, care a apărut în două înregistrări inedite făcute la Palatul Buckingham, una alături de Daniel Craig pentru o fulminantă intrare în scenă a la James Bond, la Jubielul de Diamant din 2012, și o alta alături de ursulețul Paddington, pentru Jubileul de Platină de anul acesta, Regele Philippe al Belgiei s-a lăsat filmat la Palatul Regal din Bruxelles.

În clip, îl vedem pe fostul jucător spaniol Roberto Martínez Montoliu, actualmente managerul echipei naționale a Belgiei, cum este primit la Palat de Rege și, în timp ce așteaptă ca acesta să apară, descoperă notițele Majestății Sale despre câteva mutări benefice în teren și câteva scheme, pe care ulterior, Regele Philippe ajunge să le testeze la antrenamentele din ajunul Campionatului de Fotbal din Qatar.

Să-l vezi pe Philippe al Belgiei atât de colocvial, dând indicații de la marginea terenului întocmai ca un antrenor, strigând la „diavolii roșii“, așa cum sunt numiți jucătorii belgieni și având chiar un tatuaj al Cupei Mondiale pe antrebraţul său, cu inscripţia "Belgia 2022", este un spectacol în sine.

"It's Deviltime!" ("Este ora diavolilor!") stă scris, pe pagina oficială de socializare a Palatului, în dreptul filmulețului care a câștigat repede admiratori. "Cât de cool e!", a fost una dintre cele mai frecvente reacții. "Genial video! Regele nostru este fantastic", spune altcineva.

Naţionala Belgiei s-a clasat pe locul 3 la ultima Cupă Mondială, în 2018 în Rusia, şi a avut parte de o primire triumfală la revenirea în ţară, primind toate onorurile din partea Palatului Regal.

FOTO: capturi



Recente pe Ok! Magazine

Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg