VIDEO Tragediile din viaţa lui Laurenţiu Reghecampf: şi-a înmormântat tatăl şi fetiţa, iar mama lui are cancer

11 decembrie, 2021
1 laurentiu reghecampf tragediile din viata lui moartea fetitei2 jpg jpeg

Invitat să acorde un interviu pentru Kanal D Exclusive, antrenorul a făcut mărturisiri dureroase despre familia sa.

În ultimele luni, numele lui Laurenţiu Reghecampf a fost adeseori implicat în scandalul divorţului de Anamaria Prodan, dar acesta a preferat să rămână în umbră, făcând rareori comentarii la cele apărute în presă. De data aceasta, celebrul antrenor a acceptat să vorbească deschis în cadrul podcastului "Fiţă cu Adiţă", pentru Kanal D Exclusive.

Atipic faţă de alte interviuri, Laurenţiu Reghecampf a fost dispus să răspundă şi uneia dintre cele mai sensibile întrebări: ce regrete are sau care sunt momentele pe care le-ar şterge cu buretele. "Sunt anumite momente, dar fac parte din viaţa noastră. Până nu ai parte de anumite momente, necazuri, nu poţi să-ţi dai seama sau să te bucuri de lucrurile frumoase. (...) Tata a murit acum 3 ani de zile. A fost un şoc pentru mine. De fapt, a fost a doua înmormântare la care am participat în viaţa mea, adică să fiu efectiv în mijlocul unei tragedii. Prima a fost fetţa mea, a doua a fost tatăl meu."

stanga
dreapta
1 laurentiu reghecampf tragediile din viata lui moartea fetitei2 jpg jpeg
3 laurentiu reghecampf tragediile din viata lui moartea fetitei jpg jpeg

Rugat să detalieze ce s-a întâmplat cu fiica sa, antrenorul echipei Universitatea Craiova a spus că "a fost o perioadă foarte grea pentru mine, pentru că Ana Lisa a murit la 1 an şi 2 luni. Ne-am dat seama că are o boală care se numea tetralogie, camerele inimii nu se formaseră exact. şi ne-am dat seama de asta pe la 6 luni, ea obosind când mânca. I se învineţeau buzele şi ne-am dus la un control, unde ni s-a spus că vom ajunge la operaţie. Am făcut operaţia atunci la Cluj, la un profesor foarte mare, operaţia a reuşit, dar din păcate a făcut o pneumonie şi nu a reuşit până la final. (...) Pentru mine a fost mai uşor să trec, fiind mai mereu plecat, mai greu a fost pentru fosta mea soţie, care a trebuit să treacă singură prin această perioadă. Nu este un moment uşor atunci când îţi pierzi un copil, este cel mai tragic."

3 laurentiu reghecampf tragediile din viata lui moartea fetitei jpg jpeg

Din păcate, peste complicaţiile aduse de pandemie, dar şi peste supărările divorţului, s-a adăugat o altă dramă: "Mama are un cancer şi urmăm un tratament. Am fost cu ea în Turcia să facă nişte analize. Face chimioterapie, deja a terminat a 7-8-a şedinţă. Din ce-mi spune ea şi ce-mi spun doctorii, este mult mai bine. Sperăm să reuşim s-o operăm înainte de Revelion sau poate la anul, vedem în funcţie de ce se întâmplă în perioada asta. Sper să treacă cu bine, mama este foarte puternică. Am făcut eu o fermă la Snagov, acum 4-5 ani, şi îşi petrece majoritatea timpului acolo, deci are activitate, iar lucrul acesta o ajută foarte mult."

Ce spune despre relaţia cu cei doi băieţi ai săi, cât preţ pune pe iubire şi cum arată viaţa sa acum, puteţi afla la "Fiţă cu Adiţă", pe Kanal D Exclusive:

FOTO: capturiRecente pe Ok! Magazine

badea7 jpg
oțiliiii PNG
Roxana Hulpe jpg
maria50 jpg
Nașul jpg
Lindsay Lohan (2) png
Marilyn Monroe Getty jpg
okmagazine n b cIbBEIhSnLY unsplash jpg
Bridgerton jpg
ian1 jpg
justin9 jpg
sha15 jpg
Trupa Aqua jpg
Elon Musk print OK Mag (4) jpg
Chrissy Teigen și John Legend jpg
Marcela Fota3 jpg
jorge24 jpg
toc jpg