Videoclipul lui Gabriel Cotabiţă feat. Matteo face furori pe Internet

22 septembrie, 2015
gabriel cotabita mateto jpg jpeg
image

Noul single „Ce zi liniştită“, ocoproducţie MediaPro Music şi Roton Music, a fost compus, mai mult de jumătate, în taxi, în timp ce maşina aştepta la un semafor, mărturiseşte Matteo, care adăuga că a fost inspirat de atmosferă caldă şi calmă a acelei zile. Bucuria şi seninătatea cu care trebuie întâmpinată fiecare nouă clipă a vieţii sunt tema videoclipului regizat de Bogdan Daragiu, care îi prezintă pe cei doi protagonişti, Gabriel Cotabiţă şi Matteo, savurând o cafea relaxaţi, într-un loc departe de agitaţia cotidiană.

“Nu mă gândeam vreodată că o să pot să-l cunosc pe Gabi atât de bine, mai ales să compun cot la cot şi să cânt cu el! Este o bucurie, o onoare pentru care îi mulţumesc!”, spune Matteo despre colaborarea cu Gabriel Cotabiţă la acest videoclip. “Este o piesă pe care am scris-o după chipul şi asemănarea noastră”, mai spune Matteo.

“M-am bucurat să mă întorc pe platoul de filmare şi să duc până la capăt acest proiect care îmi este foarte drag. Sper că această piesă să transmită cât mai multor oameni cât de important este să ne bucurăm de fiecare clipă”, mărturiseşte Gabriel Cotabiţă.Recente pe Ok! Magazine

Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG