Virgil Ianţu ne povesteşte despre emoţii, în prima sa carte pentru copii

8 mai, 2017
iantu jpeg

După cursurile de dezvoltare personală pentru cei mici – „Copiii spun... un curs ca o joacă” – şi seria online „Copiii spun... cu Virgil Ianţu”, acesta pregăteşte prima sa carte pentru cei mici, în care vom afla ce putem face cu emoţiile. Copiii spun... emoţiile sunt bune, debutul editorial al vedetei TV Virgil Ianţu va apărea în curând la Editura Pandora M.

Virgil Ianţu

 „Copiii sunt inestimabili în vieţile noastre. Şi cel mai adesea ne confruntăm cu tot felul de probleme în comunicarea cu ei. Încrederea în sine şi inteligenţa emoţională se consolidează de la vârste fragede şi este foarte important modul în care cei mici percep relaţia lor nu numai cu părinţii, ci şi cu ceilalţi. Aceasta este şi miza cărţii...”, spune Virgil Ianţu despre primul său volum.

Cartea va apărea în colecţia PanDA a Editurii Pandora M (Grupul Editorial TREI). Aceasta se adresează copiilor de 7-9 ani şi îşi propune să-i ajute să capete încredere în sine, să se prezinte în public şi să afle că emoţiile sunt bune. Beneficiind de girul unui psiholog de copii, cartea se adresează şi părinţilor care doresc să-i ajute pe cei mici să-şi învingă timiditatea şi/sau să construiască o mai bună relaţie cu copiii lor.

Copiii spun... emoţiile sunt bune este o poveste în care se vor regăsi toţi cei care au avut de-a face la un moment dat cu teama de a sta în faţa unui public mai mare sau mai mic... şi l-au cucerit!

După ce a creat atelierul de dezvoltare personală Copiii spun – un curs ca o joacă şi recenta serie online de pastile de „înţelepciune copilărească”, acest prim volum vine natural pentru Virgil.Recente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png