Vis de iarn─â cu ciocolat─â Anidor

18 noiembrie, 2011
anidor tableta iarna jpeg

Pentru fiecare dintre noi, s─ârb─âtorile de iarn─â sunt ├«nc─ârcate de semnifica┼úii. Las─â-te purtat pe aripile imagina┼úiei ┼či retr─âie┼čte momentul perfect de s─ârb─âtoare ├«mpreun─â

Pentru fiecare dintre noi, s─ârb─âtorile de iarn─â sunt ├«nc─ârcate de semnifica┼úii. Las─â-te purtat pe aripile imagina┼úiei ┼či retr─âie┼čte momentul perfect de s─ârb─âtoare ├«mpreun─â cu cele dou─â sortimente speciale de ciocolat─â lansate de Supreme Group: praline cu ment─â Euphorie ├á la mente ┼či Anidor tablet─â cu crem─â de cacao ÔÇô Reve dÔÇÖhiver!

image

Pralinele cu crem─â de ment─â sunt acel ceva deosebit ┼či unic pe care ┼úi-l dore┼čti uneori. Aroma sofisticat─â de ment─â, combinat─â cu ciocolata neagr─â vor trezi ├«n tine o adev─ârata euforie. Visul de iarna va fi tr─âit la intensitate maxim─â datorit─â tabletei de ciocolat─â creat─â dup─â o re┼úet─â special─â, cu cacao ├«n propor┼úie de 70 la sut─â.

Gustul deosebit al noilor sortimente de ciocolat─â este completat de ambalaje atr─âg─âtoare, elegante ┼či fac din acestea cadoul ideal de s─ârb─âtori pentru cei dragi ┼či pentru tine.

Preţ recomandat: Anidor tableta: 4 lei, Anidor praline: 9 lei.Recente pe Ok! Magazine

tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg
varciu28 jpg
Lili Sandu mama alcool dupa ce a nascut (5) jpg
bobonete jpg
pel jpg
ioana42 jpg
Demi Moore și Bruce Willis (2) jpg
Gabi O╚Ťil jpg