Visarion Alexa își elogia soția, dar păcătuia cu gândul și uneori cu fapta. O a treia femeie lansează acuzații: Scandal monstru în BOR!

21 septembrie, 2022
alexa1 jpg

Visarion Alexa își elogia soția în aceeași perioadă în care o enoriașă îl acuză c-ar fi abuzat-o sexual după ce a împărtășit-o.

Preotul Visarion Alexa se află sub control judiciar după ce a fost reținut pentru abuz sexual. Între timp, noi detalii cutremurătoare ies la iveală.

Deși oamenii pe care îi păstorea la biserica din Militari, unde era paroh, încă cred în nevinovăția Părintelui și se întrec în contre pe Facebook, iese la rampă o a treia femeie, care nu a fost hărțuită, însă cu care Alexa ar fi încercat să aibă o relație mai mult decât profesională. A fost super prietenos cu ea și începuse să-i trimită tot felul de emoticoane cu mesaj lasciv. Femeia spune că i s-a părut ciudat încă de atunci, ca un preot să aibă un asemenea comportament de adolescent înflăcărat.

Toate astea, în timp ce în luna aprilie, Alexa posta pe Facebook, un mediu foarte familiar preotului, cât de mult își iubea consoarta, care îi dăruise recent și o fetiță. Iată ce a scris Visarion Alexa: ”Când i-am povestit Părintelui Sofian despre ea, a dorit să o cunoască. Au stat mult timp de vorbă. Avva a povățuit-o blând din tainele casei preotului. Ce i-a zis atunci , pentru ea a devenit un testament duhovnicesc și-l împlinește cu sfințenie și iubire. E lumina casei noastre, iubirea și liniștea. Ani binecuvântați , nesfârsiti , în lumina Soarelui neapus, iubita mea!”.

visarion jpg

În aceeași lună, aprilie, femeia care îl acuză de agresiune sexuală a fost abuzată în Biserică, loc în care Visarion Alexa i-a pipăit sânii, i-a desfăcut jeanșii și a mângâiat-o în zona vaginului, existând și o conversație care detaliază fazele șocantei întâmplări.

Avem așadar trei acuzații: una de abuz psihologic, una de atitudine nepotrivită pentru un preot și una mare și gravă, care i-a adus și oprobriul public, agresare sexuală. În pandemie, preotul la fel și-a depășit atribuțiile, fiind un aprig susținător al ”științei” și îndemnând oamenii la vaccinare anti-COVID.

Între timp, au apărut și stenograme ale discuției între preot și victimă, iar detaliile sunt halucinante!

Postul România TV a publicat duminică fragmente cu stenogramele unei discuții purtate de preotul Visarion Alexa și femeia care l-a reclamat. ”Victima: Ca și preot m-ați atins sau ca prieten? Preot: Ca prieten… Victima: Dar că s-a întâmplat într-un loc sfânt? Preot: Nu te stresa, sfânt e tot universul, e făcut de Dumnezeu. (…) Victima: Vreau să știu treaba cu dicționarul… Și explicațiile. Corpul meu s-a simțit ca la inventar. Mâinile dumneavoastră pe pielea feselor mele, pe abdomen, pe sâni, în partea intimă… Preot: (…) E un gest de afecțiune, nu inventar. Victima: E un gest de afecțiune din partea dumneavoastră că v-ați bucurat mai mult de atingeri mai ales că eu încercam să vă opresc și repetam că nu e voie. Corpul meu fiind inert, mai ales că sunteți preot și totul a avut loc într-un lăcaș sfânt. Și m-ați și împărtășit. Preot: (…) Să nu cazi în ispita dorinței de a te răzbuna. Răzbunarea rănește și pe alții, dar mai ales pe tine.”

Judecătorii au decis că el poate fi cercetat pentru agresiune sexuală, sub control judiciar. Asta înseamnă că trebuie să meargă săptămânal la poliție. Numai că astăzi a găsit ușa închisă.

Parchetul insistă pentru arestarea preotului, şi a făcut contestaţie la decizia Judecătoriei de plasare sub control judiciar, contestaţie care va fi judecată săptămâna viitoare la Tribunalul Bucureşti.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

parfum822 jpg
elon musk met gala 2022
adam2 jpg
Brad Pitt, Venice, Getty jpg
stal82 jpg
mei jpg
enderedaprecieri beneficii job jpg
pantaloni femei jpg
lia42 jpg
emag1 jpg
relaxare jpg
Cum iti pregatesti afacerea pentru situatii de criza 3 practici care te fac un lider mai bun jpg
Achizitionarea unui televizor La ce specificatii tehnice sa te uiti cand il cumperi jpg
Reamenajarea bucatariei Ce achizitii poti face pentru modernizarea acestei incaperi jpg
Damian Anghel si Theo Rose (colaj Click!)
Pierce Brosnan jpg
cuplu8 jpg
Olimpia Melinte & Cornel Ilie  FOTO Cristina Oltean jpeg