Vitas, interpretul piesei Divei din „Al cincilea element“, vine în România

19 ianuarie, 2016
Vitas jpeg

Artistul rus va concerta pe 7 aprilie la Sala Palatului. Iată detaliile.

Vitas, rusul cu voce de diamant.

Fenomenul Vitas, supranumit şi „vocea de diamant“ va aduce cele mai mari hituri ale sale în concertul organizat de Vreau Bilet, pe care-l va susţine pe 7 aprilie, la Sala Palatului, “History of my Love. 15 years with you”. Piesele pe care spectatorii concertului le vor putea asculta pe 7 aprilie sunt dintre cele mai variate: de la hitul Opera 2, care l-a făcut celebru pe Vitas în toata lumea, la cântece din folclorul rusesc, „Oci Ciornaie“, „Berega Rossii“ şi până la „Adagio“, „O, Sole Mio“, sau „La Dona e Mobile“.

Parte a unui turneu mondial grandios, care a debutat la Moscova şi va continua în 42 de ţări ale lumii, “History of my Love. 15 years with you” este un concert prin care Vitas îşi arată recunoştinţa faţă de cei care l-au susţinut întotdeauna, i-au admirat performanţele artistice şi l-au iubit – fanii săi, din indiferent ce colţ al lumii s-ar afla ei.

Acest show, care va ajunge la Bucureşti înainte cu o lună de a fi prezentat la Chicago, Boston, New York sau Toronto, a fost pregătit în amănunt, vreme de câţiva ani şi conţine hituri care s-au aflat în topul preferinţelor publicului de peste tot din lume.

Trupa instrumentală DIVA, care se află pe scenă la toate concertele lui Vitas, îi va încânta şi pe spectatorii care se vor afla în sală la spectacolul de pe 7 aprilie. „Sensacia“, una dintre cele mai renumite trupe de balet din Rusia, care a performat şi pe scenele din Asia şi America Latina şi are o tradiţie de aproape un sfert de veac, va completa show-ul Vitas cu un regal de dansuri, de la cele clasice, până la cele moderne.

Pe 7 aprilie, la Sala Palatului, spectatorii vor putea asculta şi „Lie, Ciocârlie“ în interpretarea uluitoare a “vocii de diamant” Vitas.

Biletele, cu preturi între 90 şi 320 de lei, pot fi achiziţionate de pe vreaubilet.ro, de la standul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center şi de la casa de bilete a Sălii Palatului.

image


Recente pe Ok! Magazine

De ce este important ca parintii sa se joace alaturi de copii in primii ani de viata jpg
comunicat 1920x1080 png
femeie afaceri incredere jpg
De ce să alegi un Samsung într o eră a Iphone ului Iată 3 motive chiar aici! jpg
Ben Schnetzer Headshot Photo by Emilio Madrid Kuser Low Rez[2] jpeg
Afis LineUp FULL   cu Parteneri   16p9 1920x1080px NVS   Digital RE 8iun png
SAGA X Greenpoint jpeg
Stephan Pelger jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Acreditare Internationala pentru chirurgia cardiovasculara minim invaziva de la SANADOR 07 06 2023 (1) jpg
Cum sa te pregatesti pentru aniversarea cuiva apropiat   ce sa ai in vedere atunci cand te duci la petrecerea de ziua unui prieten jpg
Kanye West, Profimedia (1) jpg
okmagazine deconovo gVKmonDbotU unsplash jpg
Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg