Exclusiv! Vlad Gherman, despre amorul cu Oana Moșneagu: “E prima oară când am o relație cu o femeie matură”

20 iunie, 2022
Oana Mosneagu si Vlad Gherman lansare Disney (24) jpg

Lansarea Disney + în România a adunat, într-un loc exclusivist din Capitală, numeroase vedete. Au semnat condica la petrecere: INNA, Deliric, Sore, Virgil Ianțu, Elena Gheorghe, Andreea Ibacka, Dorian Popa, Mario Fresh, Alexia Eram, Anca Serea, Adrian Sînă, Speak, Stefania, Ruby, Nicole Cherry, Vlad Gherman, Oana Moșneagu, Eduard Sanda, Cleopatra Stratan,  Roxana Ciuhulescu, Lili Sandu etc.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au atras de departe toate privirile. Cei doi, care sunt încă în perioada în care încearcă să se descopere, nu au făcut economie de gesturi tandre. “Lucrurile au crescut între noi treptat și s-au născut dintr-o prietenie. Să zicem că el a făcut primul pas”, mărturisește Oana Moșneag pentru OK!

Ea lăsa în urmă o relație, el se despărțise de Cristina Ciobănașu după nouă ani, așa că lucrurile nu au fost simple la început, dar legătura lor s-a consolidat în timp, iar astăzi relația dintre ei e tot mai puternică.

Acrița din Adela are o relație bună și cu fosta parteneră a iubitului ei. “Cristina și cu mine suntem colege și ne înțelegem foarte bine. Ne întâlnim, stăm de vorbă, ieșim împreună în pauză, împărtășim din experiențele reciproce.

Când ei s-au despărțit, și când eu m-am despărțit, că și eu eram cu cineva la începutul proiectului, ne împărtășeam reciproc suferințele, ce s-a întâmplat, cum s-a întamplat”.

 Cei doi, care vor bifa pentru doar două luni un an de relație, se pregătesc acum de vacanță. ”O să plecăm 10 zile la soare, vrem să facem drumeții împreună, pentru că ne place muntele”. În privința aniversării, probabil că o să facem ceva special sau o să suflăm într-o lumânare, o să ne uităm unul în ochii celuialt și o să ne urăm de bine”, mărturisește Oana pentru OK!

“Vlad mă surprinde de multe ori, e un bărbat romantic, gospodar, harnic, generos. Se întâmplă de multe ori ca după o zi de filmare să mă aștepte cu  o masă gătită de el. Îl iubesc foarte mult”.

Nici Vlad nu face economie de cuvinte când vorbește despre femeia care i-a schimbat viața. “Îmi place că e plină de viață și și-a păstrat această calitate, asta m-a și atras la ea. E prima relație pe care o am cu o femeie matură, care a trecut prin multe. A plecat de acasă la o vârstă fragedă și și-a luat viața în propriile mâini”, mărturisește actorul pentru OK!.



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG