Exclusiv! Vlad Gherman, despre amorul cu Oana Moșneagu: “E prima oară când am o relație cu o femeie matură”

20 iunie, 2022
Oana Mosneagu si Vlad Gherman lansare Disney (24) jpg

Lansarea Disney + în România a adunat, într-un loc exclusivist din Capitală, numeroase vedete. Au semnat condica la petrecere: INNA, Deliric, Sore, Virgil Ianțu, Elena Gheorghe, Andreea Ibacka, Dorian Popa, Mario Fresh, Alexia Eram, Anca Serea, Adrian Sînă, Speak, Stefania, Ruby, Nicole Cherry, Vlad Gherman, Oana Moșneagu, Eduard Sanda, Cleopatra Stratan,  Roxana Ciuhulescu, Lili Sandu etc.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au atras de departe toate privirile. Cei doi, care sunt încă în perioada în care încearcă să se descopere, nu au făcut economie de gesturi tandre. “Lucrurile au crescut între noi treptat și s-au născut dintr-o prietenie. Să zicem că el a făcut primul pas”, mărturisește Oana Moșneag pentru OK!

Ea lăsa în urmă o relație, el se despărțise de Cristina Ciobănașu după nouă ani, așa că lucrurile nu au fost simple la început, dar legătura lor s-a consolidat în timp, iar astăzi relația dintre ei e tot mai puternică.

Acrița din Adela are o relație bună și cu fosta parteneră a iubitului ei. “Cristina și cu mine suntem colege și ne înțelegem foarte bine. Ne întâlnim, stăm de vorbă, ieșim împreună în pauză, împărtășim din experiențele reciproce.

Când ei s-au despărțit, și când eu m-am despărțit, că și eu eram cu cineva la începutul proiectului, ne împărtășeam reciproc suferințele, ce s-a întâmplat, cum s-a întamplat”.

stanga
dreapta
Vlad Gherman, Oana Mosneagu, Nuami Dinescu si Andreea Ibacka lansare Disney (13) jpg
Sore si Virgil Iantu lansare Disney (27) jpg
Sore si Virgil Iantu lansare Disney (22) jpg
Edward Sanda si Cleopatra Stratan lansare Disney (10) jpg
Adi Sina si Anca Serea lansare Disney (18) jpg
Alexia Eram si Mario Fresh lansare Disney (7) jpg

 Cei doi, care vor bifa pentru doar două luni un an de relație, se pregătesc acum de vacanță. ”O să plecăm 10 zile la soare, vrem să facem drumeții împreună, pentru că ne place muntele”. În privința aniversării, probabil că o să facem ceva special sau o să suflăm într-o lumânare, o să ne uităm unul în ochii celuialt și o să ne urăm de bine”, mărturisește Oana pentru OK!

“Vlad mă surprinde de multe ori, e un bărbat romantic, gospodar, harnic, generos. Se întâmplă de multe ori ca după o zi de filmare să mă aștepte cu  o masă gătită de el. Îl iubesc foarte mult”.

Nici Vlad nu face economie de cuvinte când vorbește despre femeia care i-a schimbat viața. “Îmi place că e plină de viață și și-a păstrat această calitate, asta m-a și atras la ea. E prima relație pe care o am cu o femeie matură, care a trecut prin multe. A plecat de acasă la o vârstă fragedă și și-a luat viața în propriile mâini”, mărturisește actorul pentru OK!.Recente pe Ok! Magazine

Nic PNG
augusta8 jpg
sas1 jpg
jay z beyonce si fiica lor blue ivy foto guliver/getty images
Mariah Carey și Olivia Newton John (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
chef3 jpg
locuri de munca remote jpg
Vlad Gherman și Oana Moșneagu de ziua ei (3) jpg
Imagine featured okmagazine JPG
magazin
cat18 jpg
Sonia Argint (2) jpg
gogan 2 JPG
banel nicolita in lacrimi la SPLASH vedete la apa sezon 5 a jpg
thumbnail OK Ghenea Ipate Nicolai jpg
Andrea Bocelli vacanță 2022 jpg
octavia21 jpg