Vladimir Drăghia a lansat documentarul Ecuad'Or

20 decembrie, 2012

Emoţii mari, aseară, pentru actorul Vladimir Drăghia, cu ocazia lansării documentarului Ecuad'Or - în format DVD, primul documentar românesc despre

Emoţii mari, aseară, pentru actorul Vladimir Drăghia, cu ocazia lansării documentarului Ecuad'Or - în format DVD, primul documentar românesc despre căutătorii de aur din junglă.

„Ecuad'Or este un film despre un vis. Nu este vorba despre bani, aur, junglă sau Ecuador. Este vorba despre capacitatea unui om de a face lucruri extraordinare, despre o realitate aproape fantastică“, spune Drăghia. În documentarul cu pricina, suntem invitaţi săne alăturăm aventurii lui Adrian, un tânăr român pe care ambiţia şi un strop de nebunie l-au trimis în jungla ecuadoriană, în căutare de aur. Un handycam îl urmăreşte peste tot, îi observă activităţile, frustrătrile, trăirile, totul. Este o incursiune într-o realitate aproape fantastică. Un tânăr român pleacă în Ecuador să scoată aur din pământ, înarmat cu un bilet de avion, doar dus, 1.000 de dolari şi nevoia de reuşită.

Documentarul poate fi cumpărat din librăriile Diverta sau online, de pe www.lavenue.comRecente pe Ok! Magazine

XIU 2474 jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg
Lady Gaga la Premiile Oscar 2023, Getty (6) jpg
Rochii Oscar jpg