Vladimir Putin are cancer și va fi operat. Cine îi va ține locul în aceste vremuri sumbre pe care Europa de Est le traversează

2 mai, 2022

Iată că zvonurile se adeveresc, încet, încet. Putin e bolnav și cel mai puternic om din cercul intim al său îi va ține locul, cât se va trata.

După speculațiile din presă care încercau să îi pună liderului de la Kremlin un diagnostic pe baza înfățișării sale și a gesturilor care trădează diferite afecțiuni, cunoscuta publicație Daily Mail a publicat un articol bombă, în care sunt dezvăluite informații ultrasecrete despre președintele rus.

Potrivit unui apropiat al acestuia, protejat de anonimat, se pare că Putin are cancer și că va fi supus unei intervenții chirurgicale. Având în vedere situația delicată și conflictuală în care Rusia este implicată, un om de încredere va prelua îndatoririle cât timp Putin se va reface.

Conform sursei citate, Nikolai Patrușev, secretarul Consiliului rus de Securitate și fost șef al FSB, este cel care va prelua controlul invaziei în timp ce președintele va fi operat.

Patrușev, în vârstă de 70 de ani, este considerat un arhitect cheie al strategiei de război de până acum.

Se pare că Vladimir Putin ar fi amânat intervenția chirurgicală și nu se știe exact când va fi operat, puţin probabil înainte de 9 mai când a anunţat că va avea loc o mare paradă militară în Piaţa Roşie, însă la fel de bine, și aceasta poate fi o diversiune.

Aceste dezvăluiri au apărut pe popularul canal Telegram General SVR, care spune că sursa sa este o figură bine plasată în Kremlin. De asemenea, SVR a informat că Putin ar avea cancer gastric sau de colon şi Parkinson încă de acum 18 luni.Recente pe Ok! Magazine

andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg
Barack Obama si Michelle, 30 de ani de casnicie   Instagram  (1) jpg
team building PR jpg
manuela2 fb jpg
tendinte hair 2023 jpg
Cătălin Măruță și copiii, Instagram (4) jpg
cristina ich2 webp
Alexandru Arsinel
Vrei să înveți să cânți la chitară Află care este diferența dintre o chitară electrică și un bass jpg
3 sfaturi pentru mentinerea conditiei fizice în sezonul rece jpg
copiii Andreei Berecleanu Petru Zaharescu si Eva Zaharescu la nunta lui Adrian Oianu 1 jpg
new amsterdam 1 png
ioana cirstea3 jpg
Monica Bellucci, 58 ani, Foto Instagram (2) jpg
oana ionita3 fb jpg
Carmina si Liviu webp