Vladimir Putin are o nouă casă de vacanţă VIDEO

Unul dintre cei mai puternici oameni ai planetei îşi permite un lux pe măsură. Iată cum arată cea mai nouă achiziţie imobiliară a sa.

Potrivit unor publicaţii din Moscova, Vladimir Putin şi-a dorit o nouă casă de vacanţă şi şi-a trecut în patrimoniu o vilă somptuoasă la doar 12 kilometri de graniţa Rusiei cu Finlanda.

Villa Sellgren, construită  înainte de Revoluția Rusă, în 1913, pe o insulă din golful Vyborg de către celebrul arhitect finlandez Uno Ullberg, este un fost palat ţarist în care s-a filmat o producţie sovietică, în 1987, despre Sherlock Holmes.

Clădirea a fost renovată şi extinsă începând cu anul 2010, iar între timp  pe insulă au mai apărut alte şapte vile şi un heliport.

Cu o suprafaţă de 16.150, vila este dotată cu o piscină interioară placată cu aur, un SPA subteran, o sală de biliard, un birou grandios și este protejată cu un radar.

 

Până în 2014, complexul Sellgren a aparținut în mod oficial șefului grupului Baltic Media Oleg Rudnov, descris ca un „vechi prieten al lui Putin”, dar localnicii susţin că deşi domeniul a trecut în proprietatea fiului acestuia, Serghei Rudnov, Vladimir Putin este singurul care se bucură de casă.

Acesta este păzit de o mini-armată de agenţi de securitate, iar accesul pe insulă a fost complet interzis publicului.

Foto: pagina oficială

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA