Vrea să demonstreze că e cea mai cea! Kim Kardashian, în latex din cap până-n picioare

Citeste tot despre:

, ,

Ieri, se spunea în presa internațională că starleta a fost detronată și că nu mai e femeia cu cele mai voluptuoase și apetisante forme. Acum, Kim ține să demonstreze că e în continuare o bombă sexy și că are de gând să revină la statutul care a consacrat-o. Cum? Prin ședințe foto scandaloase (vezi fotografia în copac) și prin apariții cât mai sexy (iat-o în latex).

Schimbare de look pentru Kim Kardashian!

Nevasta lui Kanye West s-a săturat să fie privită drept o mamă implicată și o soție devotată. Vrea să le arate cârcotașilor că e la fel de scandaloasă și sexy ca atunci când și-a făcut debutul în showbizul american. Iar pentru asta, Kim a scos de la ”naftalină” cele mai îndrăznețe și sexy outfituri pe care le posedă.

Drept mărturie stă această apariție de-a ei, de aseară, de la un show din cadrul Săptămânii Modei din New York. Kim a apărut îmbrăcată la acest eveniment în latex negru, din cap până-n picioare, punându-și în evidență fundul proeminent și sânii voluptuoși. Ba mai mult, a recurs și la o schimbare de hairstyle, vopsindu-și părul în blond-platină și apelând la o meșă. Deci, voi ce spuneți? E mai sexy decât Blac Chyna?

foto: hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA