Vrei sa fii la moda vara aceasta? Iata care sunt principalele accesorii pe care trebuie sa le detina orice femeie!

6 mai, 2022
moda3 jpg

Moda este trecatoare, insa orice trend se poate intoarce mai devreme sau mai tarziu. Atunci cand iti faci cumparaturile, trebuie sa optezi pentru piese evergreen, care stii ca vor putea fi purtate multi ani, astfel incat investitia ta sa fie una profitabila.

In ceea ce priveste accesoriile, exista anumite obiecte ce nu trebuie sa lipseasca niciodata din colectia unei doamne, intrucat acestea ofera tinutelor o nota personala si un "touch" special. In sezonul cald, outfit-ul tau trebuie sa fie unul cool si relaxat, astfel ca si accesoriile trebuie sa fie pe masura.

Top 3 accesorii care nu trebuie sa iti lipseasca vara aceasta!

1. Geanta

Geanta a reprezentat intotdeauna simbolul elegantei si a feminitatii, fiind o piesa statement din garderoba oricarei doamne. Aceasta nu trebuie sa iti lipseasca nici pe timpul verii, fiind extrem de frumoasa si de practica. Pe site-ul Barneystore.ro, poti cumpara genti de dama online, care sa iti transforme orice tinuta. Pentru un look casual, poti purta o pereche de pantaloni scurti din denim, alaturi de un top simplu si o pereche de pantofi sport. Un rucsac colorat va oferi tinutei tale un aspect copilaresc si placut. Daca vrei sa optezi pentru o tinuta eleganta, poarta o rochie lunga, de vara, alaturi de o pereche de balerini si o geanta de mici dimensiuni. Daca esti fana gentilor mari, le poti purta fara nicio problema vara, atata timp cat le asortezi corespunzator. Poarta o pereche de blugi, alaturi de o camasa eleganta si o pereche de sandale, pentru ca geanta sa ofere tinutei un aspect armonios.

2. Ochelarii de soare

Daca iti doresti un accesoriu cool si versatil, ochelarii de soare sunt perfecti pentru tine. Acestia ofera senzualitate persoanei care ii poarta, fiind un simbol al independentei si al ambitiei. Pe langa aspectul lor spectaculos, acestia sunt extrem de utili. In sezonul cald, ochelarii de soare iti ofera o mare protectie impotriva razelor UV, astfel incat ochii tai sa nu fie afectati pe perioada zilei. De asemenea , acestia te protejeaza si impotriva prafului si a diverselor impuritati la care esti supusa zilnic.

3. Cureaua

Extrem de chic si de actuala, cureaua este cheia unei tinute spectaculoase.Tinutele de vara trebuie sa fie confortabile, deci nu prea te-ai gandi sa utilizezi acest accesoriu. Totusi, poti folosi cureaua atat pentru utilitatea ei evidenta, cat si pentru aspectul ei unic. Acest accesoriu este perfect pentru un outfit casual, format dintr-o pereche de pantaloni scurti si un maiou. De asemenea, poti alege o rochita midi, cu imprimeuri vesele, unde sa folosesti cureaua strict din motive stilistice. Daca esti adepta tinutelor business, poti purta o salopeta alba, eleganta, cu o curea colorata, sau poti opta pentru o fusta creion si o camasa cu maneca scurta si cu volane. Completeaza tinuta cu o curea subtire si o geanta office.

Asadar, vara aceasta indrazneste sa porti cele mai spectaculoase si inedite accesorii, cu ajutorul carora sa alcatuiesti tinute unice si extrem de confortabile, care sa te ajute sa treci cu bine chiar si peste cele mai toride zile.

Sursa foto: Pexels.com



Recente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg