Vrei să te apuci de sport, dar nu știi de ce echipament ai nevoie? Top 5 lucruri pe care trebuie să le ai

20 iunie, 2022
vrei sa te apuci PNG

Dacă anul acesta ți-ai propus să te apuci de sport, atunci acum este momentul perfect să afli ce ar trebui să conțină geanta ta de sală.

Fie că ești femeie, fie că ești bărbat, nu contează, majoritatea dintre noi avem nevoie de aceleași chestii la noi. Iar dacă nu ești sigur ce trebuie să ai cu tine, citește în continuare acest articol și află care sunt recomandările noastre.

Top 5 elemente de care vei avea nevoie la sală

Să te pregătești pentru sală poate părea pentru unele dintre noi un proces greu, din cauza faptului că avem impresia că ne trebuie de toate la noi, când de fapt lista este de simplă. Dacă în genata ta va fi doar strictul necesar, mersul la sală nu va fi o corvoadă pentru tine și vei petrece puțin timp pentru acest proces.

  1. Adidașii și hainele potrivite

Este foarte important ca atunci când te apuci de sală să îți încălțăminte nouă, nu poți merge cu adidașii cu care ieși zi de zi afară. Probabil nu sunt nici cei mai potriviți și nu este nici igienic. Optează pentru o pereche nouă, confortabilă și dintr-un material bun, pentru că picioarele tale inevitabil o să transpire. Cei de la Kalapod.net au multe variante de pantofi sport de damă, la prețuri extrem de convenabile. Iar cât despre haine, recomandarea ar fi să alegi binele cunoscute compleuri, fie cu pantaloni scurți și tricou/bustieră, fie cu pantaloni lungi. Este bine să mergi cu haine din același material și asigură-te că este unul de bună calitate.

  1. Sticla pentru apa

Hidratarea este foarte importantă mai ales atunci când depui efort fizic, de aceea va fi nevoie ca tu să îți aduci cu tine mereu apă. De preferat este să îți cumperi un recipient special pe care să îl umpli de fiecare dată de acasă, în loc să cumperi mereu câte o sticlă nouă de la magazin.

  1. Prosopul

Da, la sală vei avea nevoie de propriul tău prosop pentru că va fi nevoie să îl așezi pe aparatele cu care vei lucra. În general acest lucru este obligatoriu la majoritatea sălilor și chiar dacă nu vi se comunică acest fapt la început, este bine de știut că trebuie să aveți. Acest lucru trebuie făcut din simplul fapt că oamenii transpiră și nimeni nu este nevoit să stea peste transpirația altuia.

  1. Căștile

Deși în majoritatea sălilor muzica nu lipsește, este posibil ca ceea ce pun ei acolo să nu fie neapărat pe placul tău. Din acest fapt, recomandarea noastră ar fi să ai la tine o pereche de căști pentru a asculta muzica proprie. De asemenea, alege să porți căști wireless, pentru că cele cu fir te vor încurca.

  1. Deodorant

La fel de important ca apa, deodorantul este un element de nelipsit din geanta pentru sală. Să te dai cu antiperspirant înainte de a începe antrenamentul propriu-zis. Alege o variantă care știi că va face față unui antrenament de lungă durată și de asemenea, unul care este prietenos cu pielea.

Așadar, să îți faci bagajul de sală poate fi un proces destul de ușor dacă știi de ce ai nevoie. Dacă ai aceste 5 lucruri, de restul nu este nevoie să îți mai faci griji.

Sursă foto:  Unsplash.comRecente pe Ok! Magazine

douglas@okmagazine ro jpg
Irina și Răzvan Fodor jpg
angelina jolie profimedia 0701924751 jpg
David Popovici3 jpg
brad pitt profimedia 0607918624 jpg
Credius okmagazine ro jpg
1 mihai morar refugiati ucraina orasul faptelor bune romani pentru ucraineni 6 jpg jpeg
Mariah Carey premiera jpg
Cristina Dochianu prezentatoare TV (1) jpg
Lili Sandu la Maruta jpg
tyga profimedia 0455931270 jpg
M Ghe PNG
Elon Musk (3) jpg
Kim Kardashian blondă (3) jpg
brico jpg
vrei sa te apuci PNG
 jennifer lopez ben affleck 3 jpg jpeg
Berecleanu la nunta Oianu1 jpg