Vunk a lansat clipul piesei „Scapă-mă de ea“

20 iunie, 2012

După succcesul piesei „Pleacă”, băieţii de la Vunk au pregătit o altă melodie ce-ţi va merge drept la suflet şi care e capul de afiş al noului album ce va fi lansat în toamnă.

După succcesul piesei „Pleacă”, băieţii de la Vunk au pregătit o altă melodie ce-ţi va merge drept la suflet şi care e capul de afiş al noului album ce va fi lansat în toamnă.

Povestea clipului este povestea tuturor celor care vor să fugă de propriile sentimente sau emoţii, de inima lor, dar, într-un final, cedează şi trebuie să le accepte aşa cum sunt. În acelaşi timp, în secvenţele de play cu trupa, băieţii de la Vunk sunt invadaţi, fugăriţi şi chiar dărâmaţi de fanii care aleargă printre ei, toata nebunia fiind parte din scenariu.

Regia clipului este semnată tot de fraţii Silviu şi Bogdan Mustăţea, care şi-au pus amprenta atât pe videoclipurile „Pleacă!“ şi „Lacrimi de coniac“, cât şi pe primul DVD al trupei, „Vunk la înălţime“.

„Scapă-mă de ea“ este primul single de pe următorul album Vunk, care va fi lansat în toamnă. În acelaşi timp, acest clip lansează o campanie-premieră pentru piaţa de videoclipuri din România.

Cea mai mare parte a filmărilor a avut loc în Chişinău, unde s-a ţinut şi un casting special, iar restul în „Casa de Cultura Ion Manu“ din Otopeni.

„Să filmezi la Chişinău este Raiul pe Pământ. Nimeni n-are nicio treabă cu tine, de la poliţie până la simplii cetăţeni. Plus că ţi se oferă un decor spectaculos absolut gratuit. Un mit fals este însă că ar fi foarte ieftin. Nu prea e, sunt cam aceleaşi preţuri ca-n România. Bine, nu şi pentru Cornel, care şi-a spart telefonul vechi fix pe aeroport, imediat după aterizare şi şi-a cumpărat unul nou de acolo. Muult mai scump decât în România. Mai departe, am descoperit că puţină lume cunoaşte Vunk în Moldova; oricum, mult mai puţină decât în orice cătun din ţară. Toţi taximetriştii ne-au întrebat «Sunteţi din România?»“. Per ansamblu, ne-a plăcut mult. Oamenii, atmosferă, tot; a fost foarte frumos“, a povestit managerul VUNK, Cristian Stan.

Foto:pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

new amsterdam 1 png
ioana cirstea3 jpg
Monica Bellucci, 58 ani, Foto Instagram (2) jpg
oana ionita3 fb jpg
Carmina si Liviu webp
arsinel alexandru jpg
Alexandru Arsinel
trump4 profimedia jpg
emag7 jpg
Michelle Pfeiffer, Profimedia jpg
Iti doresti o cariera in care sa te dezvolti ca tehnician manichiurist Iata care sunt ustensilele si accesoriile de care ai nevoie jpg
Cum trebuie sa iti echipezi automobilul atunci cand pleci la drum jpg
Ați pregătit o escapadă de toamnă în constanța Iată câteva gesturi deosebite cu ajutorul cărora îți poți surprinde iubita! jpeg
De ce trebuie să ții cont atunci când faci sport pilates jpg
tatoiu3 facebook jpg
sufragerie jpg
cadou2 jpg
S1 PNG